Χειμώνα , καλοκαίρι, μπάνιο στην πισίνα, στην Κουλούρα στα Χανιά

Επιμέλεια-Φωτογραφίες : Γιώργος Χ.Παπαδάκης

Η θάλασσα, αχ η θάλασσα. Έρωτας που συχνά μετουσιώνεται σε αγάπη που δεν μπορεί κανείς να στερηθεί για μακρό διάστημα. Τι κι αν κάνει κρύο ή ζέστη. Κάποιοι τολμηροί θα ‘λεγα, δεν μπορούν να στερηθούν την υγρή αγκαλιά της.

Στα Χανιά, λίγο ανατολικότερα απ’ τα φημισμένα ταμπακαριά της, Ένα τσαλιμάκι της θάλασσας σχημάτισε μια φυσική πισίνα , την Κουλούρα, που όσοι την γευτούν δύσκολα την αποχωρίζονται. Η Κουλούρα λοιπόν, είναι μια μικρή βραχώδης φυσική λίμνη  στις ακτές της Χαλέπας. και αποτελεί την αγαπημένη «πισίνα» των Χαλεπιανών

 

Μια πατούλια απόστρατοι της δουλειάς μα όχι και της ζωής, σχεδόν καθημερινά σμίγουν και την απολαμβάνουν ,χειμώνα , καλοκαίρι,  μαζί με τα απαραίτητα συνοδευτικά . Φραπεδάκια το καλοκαίρι, ρακάκια το χειμώνα.

Αποτίνουν και φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Σταύρο, η αγάπη του οποίου  για τη θάλασσα, του στέρησε, τόσο πρόωρα, τη ζωή,  το 2012,  λίγα μόλις μέτρα πιο δυτικά. Ένα απέριττο, μικρό εικονοστάσι, πάντοτε περιποιημένο, βρίσκεται  εκεί για να τον θυμίζει.

,

,

,

,

 





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.