Βγήκε για τσιγάρο στο Ηράκλειο και τον….πήγαν στο τμήμα!!!!

Ούτε σε ταινίες του Χόλυγουντ δεν συναντάς την αληθινή ιστορία ενός 37χρονου που ενώ βρισκόταν σε μεζεδοπωλείο στο κέντρο του Ηρακλείου με την παρέα του την περασμένη Πέμπτη, βγήκε να καπνίσει και εξαφανίστηκε για … 90 λεπτά.

Όταν επέστρεψε κανείς από την παρέα που έτυχε να είναι η κοπέλα του και οι γονείς της δεν πίστευαν τα όσα τους διηγήθηκε.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο γνωστός Ηρακλειώτης βρέθηκε με το δεσμό του και τους γονείς της στο παλιό υγειονομικό. Στην παρέα και η νύφη της κοπέλας η οποία είναι και έγκυος.

Παρά το γεγονός λοιπόν ότι ο χώρος ήταν ανοιχτός ο 37χρονος βγήκε από την αυλή για να καπνίσει από τακτ προς την έγκυο γυναίκα.

Την ώρα που απολάμβανε το τσιγάρο του ξαφνικά αντιλαμβάνεται 3 αστυνομικούς με στολές παραλλαγής να τον πλησιάζουν και να ζητούν την ταυτότητά του.

Εκείνος τους απάντησε ότι δεν την κρατούσε και απλώς ανέφερε το όνομά του.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε σωματικό έλεγχο και διαπίστωσαν ότι κρατούσε ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό.

Τότε του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο τμήμα για έλεγχο ταυτότητας αφού τον ρώτησαν πρώτα τι τα θέλει τόσα χρήματα μαζί του.

Ο 37χρονος απάντησε ότι ήταν δικαίωμά του να έχει όσα χρήματα θέλει στην τσέπη του και ότι έχει τις αποδείξεις των τραπεζών.

Όμως παρά τις εξηγήσεις οι αστυνομικοί επέμεναν και έτσι αναγκάστηκε να τους ακολουθήσει.
Όταν όμως ζήτησε πρώτα να ενημερώσει τους ανθρώπους με τους οποίους ήταν μαζί στην ταβέρνα για αν μην ανησυχούν οι αστυνομικοί αρνήθηκαν και έτσι τον οδήγησαν σε ένα 4χ4 αστυνομικό όχημα και τον μετάφεραν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου.

Στο μεταξύ οι υπόλοιποι άρχισαν να ανησυχούν μήπως του συνέβη τίποτα , αφού ήταν σαν να άνοιξε η γη και τον κατάπιε και χωρίς να δώσει σημεία ζωής παρατώντας ακόμα και το κινητό του πάνω στο τραπέζι μαζί με το σακάκι του.

Όταν πλέον είχαν έρθει σε απόγνωση και ετοιμαζόταν να αποχωρήσουν από το κατάστημα και αναρωτιόταν τι είχε συμβεί ξαφνικά τον βλέπουν μπροστά τους μετά από μιάμιση ακριβώς ώρα.

Ο 37χρονος προσπάθησε να εξηγήσει στην κοπέλα του, τους γονείς της και τους υπόλοιπους την απίστευτη περιπέτειά του και ότι οι αστυνομικοί δεν τον άφησαν ούτε ένα τηλέφωνο να πραγματοποιήσει ,όμως αυτό στάθηκε αδύνατο γιατί δεν τον πίστεψαν και η παρεξήγηση ήταν πλέον αναπόφευκτη.

Άντε τώρα να εξηγήσεις τα ..ανεξήγητα. Στο αστυνομικό τμήμα όπου οδηγήθηκε έγινε τελικά η εξακρίβωση στοιχείων και αστυνομικοί τον επέστρεψαν στην ταβέρνα, χωρίς όπως να τον αφήσουν να ειδοποιήσει έστω και τηλεφωνικά τους δικούς του ανθρώπους.

Ακόμα πάντως η κοπέλα του και οι υπόλοιποι δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί και όλα αυτά για ένα τηλέφωνο ή τουλάχιστον να του επέτρεπαν να μιλήσει μαζί τους πριν αναχωρήσει με τους αστυνομικούς από την ταβέρνα.

ekriti.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.