Ποιος πληρώνει το βαρκάρη? Δείρανε το βαρκάρη της Σπιναλόγκα…

Απίστευτα περιστατικά βίας και εκφοβισμού εκτυλίσσονται σε τακτά χρονικά διαστήματα στην Πλάκα της Ελούντας, σύμφωνα με καταγγελίες ιδιοκτήτη πλοιαρίου στο neakriti.gr, «κάποιοι από τους παλιότερους ιδιοκτήτες σκαφών που εκτελούν τα δρομολόγια Πλάκα – Σπιναλόγκα δεν επιθυμούν να μπουν νέοι “παίκτες” στη χρυσοφόρα αγορά».

Το πρωί της Κυριακής 10 Ιουλίου γύρω στις 10:30 με 11 το πρωί ο καπετάνιος του ανθρώπου που έκανε την καταγγελία στο neakriti.gr, πήγε να ετοιμάσει το καΐκι για να ξεκινήσει τα δρομολόγια της ημέρας. Τότε ένας 32χρονος από άλλο καΐκι πήδησε μέσα στο δικό του και άρχισε να τον γρονθοκοπεί.

Ευτυχώς για όλους, οι ψυχραιμότεροι που αντιλήφθηκαν τι συνέβη έσπευσαν τάχιστα και απομάκρυναν τον 32χρονο νεαρό από τη βάρκα. Ο καπετάνιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγ. Νικολάου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Εξαιτίας του γεγονότος ότι το περιστατικό σημειώθηκε σε βάρκα, στο νοσοκομείο πήγε το Λιμενικό Σώμα το οποίο πήρε καταθέσεις τόσο από τον ιδιοκτήτη του πλοιαρίου όσο και από τον καπετάνιο και διερευνά την υπόθεση για την οποία αναμένονται εξελίξεις.





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.