Στην Κρήτη η πρώτη οικογένεια Σύρων προσφύγων

Με το πλοίο της γραμμής έφθασε το πρωί στο Ηράκλειο, μια πολύτεκνη οικογένεια Σύρων προσφύγων, που πήρε τη μεγάλη απόφαση να μετακινηθεί από τον Πειραιά όπου βρισκόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Κρήτη, αναζητώντας φιλοξενία από τους συμπατριώτες τους μετανάστες.

Το ζευγάρι και τα έξι παιδιά του, το μικρότερο εκ των οποίων μόλις 12 μηνών, φιλοξενούνται προσωρινά στο σπίτι συμπατριώτη τους, ωστόσο είναι γεγονός ότι πολύ σύντομα θα χρειαστεί να βρουν τη δική τους στέγη. Στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή βρίσκονται τα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου για τους πρόσφυγες αλλά και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηρακλείου.

Ήδη, η οικογένεια έχει εφοδιαστεί με όλα τα απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης, και οι αρμόδιοι φορείς αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση για να μπορέσει η ταλαιπωρημένη οικογένεια να ζήσει με ασφάλεια και αξιοπρέπεια, αφήνοντας πίσω της τη δυστυχία της προσφυγιάς.

ΦΩΤΟ αρχείου

 

.cretapost





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.