Θρήνος σε Ηράκλειο,Εύβοια και ΤΕΙ Κρήτης για τον χαμό των δύο νέων

Ανείπωτος ο πόνος για την τραγωδία στα Χανιά  με θύματα δύο σπουδαστές του ΤΕΙ 20 και 22 ετών.

Ήταν μετά τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν τρείς φίλοι και συμφοιτητές του ΤΕΙ Κρήτης στα Χανιά, κινούντο στον παραλιακό δρόμο του Κουμπελή με μοτοσικλέτες.

Οι δύο, ένας 22χρονος από το Ηράκλειο και ένας 20χρονος από την Εύβοια επέβαιναν σε τετράτροχη μοτο, «γουρούνα» ενώ ένας 23χρονος από τα Γιάννινα ήταν σε μοτοποδήλατο, «παπί».

Ξαφνικά, σε μιαν στροφή του δρόμου κοντά στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού, η «γουρούνα» φεύγει από τον δρόμο, σπάει τις μπάρες και πέφτει απο ύψος  στα βράχια , δίπλα στην θάλασσα.

Ο 23χρονος κατεβαίνει κάτω και με αυτοθυσία πέφτει στην θάλασσα να βοηθήσει τους φίλους του. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες είπε πως είδε τον έναν να κινείται.

Όμως τα κύματα που έσκαγαν με δύναμη στα βράχια τον ανάγκασαν να βγεί έξω και στην συνέχεια να καλέσει σε βοήθεια.

Στο σημείο έσπευσαν εννέα πυροσβέστες, λιμενικοί, αστυνομία και διασώστες του ΕΚΑΒ. Μάλιστα ασθενοφόρο παρέλαβε τον 23χρονο που καθώς ήταν βρεγμένος παρουσίαζε συμπτώματα υποθερμίας και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων.

Καθώς όμως δεν φαινόταν ίχνος των δύο νέων, οι ομάδες διάσωσης ξεκίνησαν την προσπάθεια ανεύρεσής τους με την βοήθεια και δυτών.

Δυστυχώς, μετά από μια περίπου ώρα εντοπίστηκαν οι σοροί των δύο νέων ανθρώπων, αλλά λόγω του απότομου γκρεμού οι δύτες τις μετέφεραν σε σκάφος που είχε πάει στην περιοχή και στην συνέχεια  μεταφέρθηκαν στο Ενετικό λιμάνι Χανίων και από εκεί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων.

ο τι ακριβώς συνέβη και η «γουρούνα» έκανε την βουτιά θανάτου για δύο νέα παιδιά το ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χανίων.

Στο μεταξύ από το Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών του ΤΕΙ «αποχαιρέτησαν» τον 22χρονο και τον 20χρονο σπουδαστές  αλλάζοντας την φωτο στο προφίλ του Τμήματος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας:

Σάββατο 19/3/2016:
Το τελευταίο ηλιοβασίλεμα για τους φοιτητές μας Ε.Μ. και Δ.Κ. που εκείνη την ώρα χάθηκαν τόσο άδικα και τόσο πρόωρα σε τροχαίο ατύχημα… Θερμά συλληπητήρια στους οικείους τους.

 

flashnews.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.