Διαδικασία τακτοποίησης αυθαιρέτων από τη Διεύθυνση Πολεοδομίας Ηρακλείου

Διαδικασία τακτοποίησης αυθαιρέτων από τη Διεύθυνση Πολεοδομίας Ηρακλείου

Η Διεύθυνση Πολεοδομίας Δήμου Ηρακλείου υπενθυμίζει στους πολίτες ότι η προθεσμία τακτοποίησης των αυθαιρέτων κατασκευών, σύμφωνα με το Ν. 4178/13, λήγει στις 8 Φεβρουαρίου 2016. Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες αυθαιρέτων, να επισπεύσουν τη διαδικασία τακτοποίησης σύμφωνα με τον παραπάνω Νόμο απευθυνόμενοι σε ιδιώτη μηχανικό, ο οποίος φέρει την ευθύνη για τη δήλωση υπαγωγής.

Επισημαίνεται ότι υποχρέωση δήλωσης έχουν και οι ιδιοκτήτες αυθαιρέτων κτισμάτων που έχουν ηλεκτροδοτηθεί κατά το παρελθόν και δεν έχουν υπαχθεί στις διατάξεις του παραπάνω νόμου, οι οποίοι και καλούνται να προσκομίσουν τη δήλωση υπαγωγής στην υπηρεσίας μας το συντομότερο δυνατόν για να τύχουν των απαλλαγών που αναφέρονται στο νόμο που είναι η αναστολή επιβολής προστίμων και κάθε διαδικασία επιβολής κυρώσεων, καθώς και η είσπραξη ήδη βεβαιωθέντων προστίμων. Σε αντίθετη περίπτωση η Υπηρεσία μας είναι υποχρεωμένη, να βεβαιώσει τα πρόστιμα ανέγερσης και διατήρησης. Η ανακοίνωση αφορά και τους ιδιοκτήτες των αυθαιρέτων κατασκευών, που βρίσκονται και στους υποστηριζόμενους Δήμους και συγκεκριμένα στους Δήμους Μαλεβιζίου, Χερσονήσου και Αρχανών.

dikaiologitika.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.