Προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για να αποφύγουν φόρους οι ιδιοκτήτες ακινήτων που δεν εισέπραξαν ενοίκια

Δύο μέρες προθεσμία, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, έχουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων οι οποίοι δεν εισέπραξαν μισθώματα για τα ακίνητα που ενοικίαζαν το 2014 ώστε να αποφύγουν την φορολόγηση.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, η προθεσμία υποβολής των λεγόμενων δηλώσεων εκχώρησης μισθωμάτων παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου. Οι δηλώσεις θα γίνονται στις αρμόδιες ΔΟΥ.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων για την εμπρόθεσμη υποβολή των δηλώσεων εκχώρησης μισθωμάτων:

«Για τη διευκόλυνση των πολιτών και σε σχέση με το από 26.8.2015 δελτίο τύπου που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων για την παράταση της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος νομικών προσώπων, σας ενημερώνουμε ότι είναι δυνατή η υποβολή δηλώσεων εκχώρησης μισθωμάτων οι οποίες και θα παραλαμβάνονται από τις αρμόδιες Δ.Ο.Υ μέχρι τις 4.9.2015».

protothema.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.