Σουλτς: Δεν μπορεί να είναι στόχος μας το Grexit – Μην υποτιμάμε το ΟΧΙ των Ελλήνων

Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν μπορεί να είναι ο στόχος το Grexit, δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς σε συνέντευξη Τύπου στο Στρασβούργο, υπογραμμίζοντας πως δεν πρέπει να διαλυθεί η Ευρωζώνη.

«Είμαι υπέρ του να μείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη. Όσοι θέλουν τη διάλυση της Ευρωζώνης νομίζω πως κάνουν λάθος», τόνισε ο κ. Σουλτς και πρόσθεσε: «Η προσωπική μου άποψη είναι το Grexit δεν μπορεί να είναι ο στόχος μας».

Περιμένουμε τις προτάσεις από την ελληνική κυβέρνηση, είπε, σημειώνοντας πως αφού η Αθήνα απέρριψε τις προτάσεις των υπολοίπων 18 κρατών – μελών, θα πρέπει τώρα να επανέλθει με μια δική της πρόταση.

Αναφερόμενος στη δημοψήφισμα της Κυριακής, είπε, μεταξύ άλλων, ότι δεν θα πρέπει να υποτιμάται το γεγονός ότι ο ελληνικός λαός είπε ΟΧΙ. Είναι κάτι πολύ σοβαρό, κάτι που πρέπει να σκεφτούμε. Η μία ερμηνεία είναι ότι πλέον τα βάσανα του ελληνικού λαού είναι πολύ ανυπόφορα. Αυτό πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν, σημείωσε ο κ. Σουλτς.

koutipandoras.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.