Το θαύμα έγινε και η 4χρονη Μαρίνα τα κατάφερε – Δάκρυα χαράς

“Βγήκε νικητήρια η μικρή Μαρίνα με την βοήθεια του Θεού”

Ξημερώματα Τρίτης 29ης Ιανουαρίου: Η μικρή Μαρίνα ξεκινάει για το ταξίδι της ελπίδας που θα την κρατήσει ζωντανή.

 

Η μικρή Μαρίνα έφυγε για το ταξίδι της ζωής της με τις ευχές των Κρητικών

Στο πλευρό της όμως εκτός από την οικογένεια της, έχει όλους τους Κρητικούς που βοήθησαν με τον δικό τους τρόπο και απέδειξαν εμπράκτως την συμπαράσταση τους στο μικρό κορίτσι που από πολύ νωρίς κλήθηκε να δώσει τον πιο μεγάλο αγώνα για την ίδια του την ζωή.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου: Τα νέα είναι ευχάριστα και σε μία μόνο πρόταση από τον ίδιο της τον πατέρα στο Facebook, η Μαρίνα με την βοήθεια των γιατρών βγήκε νικήτρια.

Η ανάρτηση του πατέρα με μία φωτογραφία έξω απο το νοσοκομείο όπου το κοριτσάκι είναι στην αγκαλιά της μαμάς του αναφέρει: «Βγήκε νικήτρια η μικρή Μαρίνα με την βοήθεια του Θεού». Μια ανάρτηση που σκορπά χαμόγελα, ανακούφιση και δάκρυα χαράς σε όλους όσοι όλο αυτό το διάστημα ήταν στο πλευρό της Μαρίνας και ακόμη και αν τους χώριζε μεγάλη απόσταση , προσεύχονταν για το κορίτσι. Και οι προσευχές τους «έπιασαν τόπο».

Η αγωνία, η απογοήτευση και η λύπη έδωσαν επιτέλους την θέση τους, στην χαρά, στα γέλια και τον ενθουσιασμό. Με την βοήθεια των γιατρών η οικογένεια και μαζί της όλη η Κρήτη μπορεί πλέον να χαμογελά καθώς μία νέα σελίδα ανοίγει για το μικρό αγγελούδι την 4χρονη Μαρίνα Παχάκη , την Μαρίνα που αγκάλιασε η Κρήτη, την Μαρίνα των Κρητικών.

 

Κ

 

«Η κυρια Δρ Παρασυρη -Μπαουερ Αργυρη και ο καθηγητης Δρ Κουντζ σωσανε την μικρη Μαρινα τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».

Συγκινητική και η ανάρτηση του θείου της Μαρίνας, Αντώνη Παχάκη.

«Καλημέρα σε όλο τον κόσμο…

Ήρθε λοιπόν η ώρα κ για τα ευχάριστα νέα…!!!

Η Μαρίνα μας με την δύναμη του Θεού τα κατάφερε…!!!

Μας απέδειξε ότι όλοι εμείς που τρέξαμε,αγωνίστηκαμε,δάκρυσαμε,βάλαμε κ το τελευταίο μας ευρώ έπιασαν τόπο.

Φυσικά η μικρή μας έβαλε το μεγαλύτερο κομμάτι.

ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ.

Θέλω να ευχαριστήσω εγώ προσωπικά σαν ΘΕΙΟΣ την κυρία Dr Argiri Parasiri-Bauer για όλα…!!!

Επίσης τον καθηγητή Dr kountz για τα θαύματα που μπορεί να κάνει μια κ έξω.!!!

Εσάς όλους τους δημόσιους φορείς, όπως και τον κάθε συνάνθρωπο μας από τον πιο μικρό έως κ τον πιο μεγάλο έναν έναν ξεχωριστά».

Για ακόμα μια φορά αποδείξαμε ότι αν είμαστε μικρή-μεγάλη ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ…!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΑΣ Κ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ…!!!!

 

 

 

https://www.neakriti.gr/





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.