Σοκάρει η οικογενειακή τραγωδία στο Άργος: «Δεν μου μένει πια ζωή», φώναξε η μητέρα της 11χρονης

Ο νεαρός σκότωσε με καραμπίνα την ετεροθαλή αδελφή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε – Φοιτητής ιατρικής και με ψυχολογικά προβλήματα ο δράστης – Ερωτηματικά για τα κίνητρα και τις συνθήκες της τραγωδίας
Την αιτία, που όπλισε το χέρι ενός 26χρονου και σκότωσε την 11χρονη ετεροθαλή αδερφή του, αναζητούν οι αρχές στο Άργος, την ώρα που η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το στυγερό έγκλημα.

Την ώρα που η κοινωνία τους Άργους προσπαθούσε να συνέλθει από το πέρασμα του «Ζορμπά» στο σπίτι δυο πολύ γνωστών γιατρών της πόλης εξελισσόταν μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία.

Μεσημέρι Κυριακής και ο 26χρονος (29χρονος σύμφωνα με άλλες αναφορές) γιος ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έβαλε φωτιά στο σπίτι ενώ άρπαξε την καραμπίνα και την έστρεψε στην μόλις 11 ετών ετεροθαλή αδερφή του.

Παρά τις εκκλήσεις της μητέρας του ανήλικου κοριτσιού και τις φωνές της ο νεαρός πυροβόλησε και σκότωσε το μικρό κορίτσι ενώ στη συνέχεια έδωσε τέλος και στη ζωή του.

Οι τραγικές στιγμές διαδραματίστηκαν μπροστά στην ανήμπορη να αντιδράσει μητέρα, η οποία μόλις είδε το μικρό της κοριτσάκι να βρίσκεται νεκρό μέσα σε λίμνη αίματος άρχιζε να ουρλιάζει: «Δεν μου μένει πια ζωή».

Σύμφωνα με συγγενείς η μητέρα της 11χρονης είναι γνωστή αναισθησιολόγος του Άργους και ο πατέρας της 11χρονης γνωστός μικροβιολόγος της πόλης. Ο 26χρονος δράστης ειναι γιος του μικροβιολόγου από άλλο γάμο . Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης που σπούδαζε ιατρική αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα .

 

Τον θάνατο του κοριτσιού επιβεβαίωσε στο protothema.gr o δήμαρχος Άργους, Δημήτρης Καμπόσος.

argonafplia
argonafplia-2
flegomeno
flegomeno-spiti_maketa01
 https://www.protothema.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.