Η Παιδόπολη ζητάει εθελοντές για το διάβασμα των παιδιών

Ανοιχτό κάλεσμα σε οποιονδήποτε θέλει και έχει τη δυνατότητα να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του για το διάβασμα των παιδιών που φιλοξενούνται στις δομές του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Λασιθίου (πρώην Παιδόπολη) απευθύνει μέσω της ΑΝΑΤΟΛΗΣ η διεύθυνση και το προσωπικό της δομής.

Όπως μας είπε ο διευθυντής της δομής κ. Γιάννης Αρώνης, «καλούμε όποιον έχει την δυνατότητα και την διάθεση να έρθει και βοηθήσει και να στηρίξει τα παιδιά στο διάβασμα των μαθημάτων τους. Εκπαιδευτικούς και μη. Τα παιδιά είναι μαθητές και Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης».

Όπως σημειώνει, με το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς η ανάγκη που έχουν τα παιδιά για βοήθεια και στήριξη στα μαθήματα τους είναι μεγάλη.

 

Αναμονή για προσωπικό

Σε ερώτησή μας εξάλλου σχετικά με το προσωπικό που αναμένεται να προσληφθεί τον επόμενο καιρό, ο κ. Αρώνης αναφέρει πως βρίσκονται σε αναμονή προκειμένου να βγει η προκήρυξη για μια θέση ψυχολόγου και κάποιες ακόμη θέσεις λοιπού προσωπικού αλλά και να διευκρινιστεί το καθεστώς σχετικά με την ανανέωση παλιών ή πρόσληψη νέων επικουρικών.

Επίσης, συμπληρώνει, πως όλα τα Παραρτήματα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κρήτης έχουν μπει σε πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ για νέους 22 με 29 ετών, με την Παιδόπολη να ζητά μέσα από αυτό διάφορες ειδικότητες.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

 

http://www.anatolh.





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.