Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία από πυρκαγιά η οποία ξέσπασε στον Άγιο Φανούριο στις Βρύσες Χανίων.
Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής, με 20 οχήματα και 30 άνδρες, ενώ έχουν σηκωθεί και τα δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα, προκειμένου να συνδράμουν από αέρος στην επιχείρηση κατάσβεσης.
Στον αέρα βρίσκονται τα δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα | Η πυρκαγιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις και καίει ανεξέλεγκτα και στις δύο πλευρές του ΒΟΑΚ, ενώ η Τροχαία έχει εκτρέψει την κυκλοφορία, καθώς το σημείο κοντά στη φωτιά έχει αποκλειστεί, δημιουργώντας μεγάλες ουρές αυτοκινήτων.
Οι φλόγες έχουν ήδη φτάσει στα σπίτια της περιοχής, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει καεί ένα ακατοίκητο σπίτι. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετέχουν δυνάμεις από το Ηράκλειο και το Λασίθι.

Η φωτιά μέχρι στιγμής καίει ελαιόδενδρα και καλάμια. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.








