«Έγραψαν» ιστορία οι Αμαζόνες της Κρήτης στο Βαλκανικό πρωτάθλημα

Η ομάδα της Ιππικής Ακαδημίας Κρήτης επιστρέφει από τους Βαλκανικούς Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας στην Βουλγαρία με κύπελλα και μετάλλια – εκπληκτικές επιδόσεις από Φραγκιαδάκη και Ατσαλάκη

Συνολικά με οκτώ μετάλλια επέστρεψε η Ελληνική αποστολή από την Βουλγαρία όπου πραγματοποιήθηκε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας, που διεξήχθη το τριήμερο 6-8 Ιουλίου στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας.

Εντυπωσιακή η παρουσία για τις Αμαζόνες της Κρήτης.Η αμαζόνα Ναταλία Φραγκιαδάκη με το άλογο της Desteny, κατέκτησε την 2η θεση στο ομαδικό εφήβων και την 3η θεση στο ατομικό.Η αμαζόνα Ιζαμπέλα Ατσαλάκη με το άλογο της Spokedamaje’s Nikos, κατέκτησε την 3η θεση στο ομαδικό παίδων και την 2η θεση στο ατομικό.

Είναι η πρώτη φορά που αμαζόνες από την Κρήτη βγαίνουν εκτός του νησιού μας, εκπροσωπώντας την Ελλάδα και επιστρέφουν με τόσα μετάλλια

Η Ιππική Ακαδημία Κρήτης εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει: ”Συγχαρητήρια στις αθλήτριες, στα άλογα τους, στην προπονήτρια τους Μαριάννα Γραμματικάκη και φυσικά στους γονείς. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης για την υποστήριξη καθώς και τους χορηγούς των αθλητριών”.

Συνολικά:

Στην Κατηγορία Ενηλίκων η Ελλάδα κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια. Στο Ομαδικό Αγώνισμα χάρη στους Κέλλυ Σκλαβούνου & Quanderas, Στέλιο Σταυρουλάκη & Baiao, Αντωνία Τσαμάνδουρα & Hope for the Future και Βάλια Κούπενου & Ihor, ενώ στο ατομικό αγώνισμα στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν η Κέλλυ Σκλαβούνου και o Quanderas με συνολικό ποσοστό 71,67%.

Στην Κατηγορία Εφήβων οι αμαζόνες μας κέρδισαν τρία μετάλλια. Στο ατομικό η περσινή Βαλκανιονίκης της κατηγορίας, Ραφαήλια Γεωργουλέα με τον Cassian πήρε το ασημένιο μετάλλιο με ποσοστό 66,56% και το χάλκινο μετάλλιο η Ναταλία Φραγκιαδάκη με την Desteny με 65,87%. Στο ομαδικό η Ελλάδα ήταν στην 2η θέση με μέλη της την Γεωργουλέα, την Φραγκιαδάκη και την Ειρήνη Ντιμιτρίγεβιτς με τον Escordio.

Στην Κατηγορία Παίδων χρυσός Βαλκανιονίκης στην πρώτη του συμμετοχή σε Βαλκανικό Πρωτάθλημα αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Κατσίκης με τον Dangast με ποσοστό 62,39%, ενώ στην 2η θέση ήταν επίσης στην πρώτη της συμμετοχή η Ισαμπέλα Ατσαλάκη με τον Nikos με ποσοστό 61,28%. Στο Ομαδικό η Ελληνική ομάδα με τους Κατσίκη, Ατσαλάκη και Σοφία Νικολαίδη με τον Gordi κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο.





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.