Σκηνοθέτησε βιασμό για να μην παντρευτεί!

Ανατροπή στην υπόθεση της καταγγελίας για την υπόθεση βιασμού στο Πεδίον του Άρεως – Μετά από σοβαρές αντιφάσεις, η 25χρονη «έσπασε» και παραδέχθηκε ότι αυτοτραυματίστηκε για να μην παντρευτεί

Σοκαριστική είναι η ανατροπή στις εξελίξεις που αφορούν στην υπόθεση της 25χρονης που ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού στο Πεδίον του Άρεως, μετά το τέλος της δουλειά της.

Όπως παραδέχθηκε η 25χρονη, μετά από τις πιεστικές ερωτήσεις των αστυνομικών, το περιστατικό ήταν σκηνοθετημένο από την ίδια, καθώς ήθελε να αποφύγει το γάμο της.

Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην υπόθεση της κοπέλας. Πρώτη ένδειξη ήταν όσα δήλωσε στην κατάθεσή της για την αποχώρησή της από την κλινική. Η 25χρονη ισχυρίστηκε ότι το περιστατικό έγινε όταν είχε σχολάσει, όμως έφυγε από την κλινική χωρίς να πάρει μαζί την τσάντα της και το κινητό της.

Δεν ήταν όμως το μόνο προβληματικό σημείο της κατάθεσής της, καθώς το υποτιθέμενο θύμα έπεφτε σε σοβαρές αντιφάσεις. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, δεν έδινε σωστές απαντήσεις. Επιπλέον, οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι ο ισχυρισμός της ότι ο αλλοδαπός που αποπειράθηκε να τη βιάσει είχε τσιλιαδόρο δεν ευσταθούσε, καθώς κάτι τέτοιο δεν συνηθίζεται σε περιπτώσεις βιασμού. Σε αυτό το πλαίσιο, έκαναν έλεγχο στις κάμερες της περιοχής και δεν είδαν καμία μηχανή να φεύγει από το σημείο εκείνη την ώρα.

Έχοντας αντιληφθεί τις αντιφάσεις της, σε πρώτη φάση την άφησαν να επιστρέψει στο σπίτι της. Όμως, στη δεύτερη κατάθεση, μετά τις πιεστικές ερωτήσεις των αστυνομικών η 25χρονη «έσπασε» και πήρε πίσω την πρώτη της κατάθεση, παραδεχόμενη ότι σκηνοθέτησε το σκηνικό.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, αυτοτραυματίστηκε με μικρό σουγιά. Οι πράξεις της έγιναν για να αποφύγει το γάμο της.





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.