Θάνατος 44χρονης: Τα στοιχεία που ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα

Διαστάσεις θρίλερ για γερά νεύρα έχει πάρει ο θάνατος της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδα.

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο αστυνομικός ρεπόρτερ Γιώργος Καραϊβάζ, η αστυνομία από την αρχή, έχοντας γνώση όλων των στοιχείων από την αυτοψία, ανεπίσημα κάνει λόγο για αυτοκτονία, διατηρώντας μικρές επιφυλάξεις, καθώς αναμένονται ακόμα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Και το πιστεύει αυτό αφενός γιατί γνωρίζει το περιεχόμενο των μηνυμάτων που έστειλε η 44χρονη λίγο πριν φύγει από τη ζωή και αφετέρου από μια σειρά άλλων στοιχείων που έχει στα χέρια της. Όπως για παράδειγμα τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει την πορεία του χρυσαφί αυτοκινήτου πριν η Ειρήνη φτάσει στο μοιραίο σημείο, όπου βρέθηκε νεκρή.

Στα βίντεο αυτά λοιπόν, όπως είπε ο Γ. Καραϊβάζ, δεν προκύπτει σε κανένα σημείο της διαδρομής παρουσία ή επιβίβαση δεύτερου ατόμου.

Επίσης, από τα βίντεο προκύπτει ότι η Ειρήνη είχε γυρίσει το κάθισμα του συνοδηγού στην ανάκληση για να συγκρατήσει το μπιτόνι με το εύφλεκτο υλικό που αγόρασε από πρατήριο υγρών καυσίμων.

Όμως αυτό που φάνηκε να ξεδιαλύνει το μυστήριο για τις αρχές ήταν το περιεχόμενο του μπιτονιού, το οποίο δεν περιείχε βενζίνη, όπως ειπώθηκε, αλλά πετρέλαιο.

Γι’ αυτό το λόγο μάλιστα το αυτοκίνητο δεν έγινε παρανάλωμα του πυρός, καθώς αν το μπιτόνι περιείχε βενζίνη με το ανοιχτό παράθυρο και την εισροή οξυγόνου μέσα στο αυτοκίνητο θα γινόταν ανάφλεξη, ενώ το πετρέλαιο θα έσβηνε.

Αυτά λοιπόν είναι τα στοιχεία που κάνουν τους αστυνομικούς να προσανατολίζονται περισσότερο στην αυτοκτονία και όχι στην εγκληματική ενέργεια. 





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.