Ξεκινούν οι αιτήσεις στο Taxisnet για το επίδομα θέρμανσης 2018 – οδηγίες

Σε λίγες μέρες ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης καθώς στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να εκδοθεί και η σχετική υπουργική απόφαση που θα καθορίζει τα κριτήρια χορήγησης και τις αιτησεις στο taxisnet

Η απόφαση θα έχει και γι’ αυτή τη χρονιά αναδρομική ισχύ και οι αγορές πετρελαίου θέρμανσης θα υπολογιστούν από την έναρξη της διάθεσής του. Η καταβολή της πρώτης δόσης υπολογίζεται ότι θα γίνει μέσα στον Ιανουάριο του 2018, ενώ η δεύτερη, τον Ιούνιο.

Πως θα υποβάλλετε αίτηση μέσω του ΤAXISNET

Οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέσω του Taxisnet για να ενταχθούν στο Μητρώο Δικαιούχων του επιδόματος θέρμανσης, όταν ανοίξει η πλατφόρμα. Η αίτηση θα υποβληθεί στη σχετική ιστοσελίδα www.gsis.gr αφού ο χρήστης εισέλθει στο σύστημα με χρήση των κωδικών πρόσβασης του στο Taxisnet.

H διαδικασία βήμα – βήμα

1. Συμπληρώνετε το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό παροχής της Δ.Ε.Η της κατοικίας σας.
2. Επιλέγετε αν διαμένετε σε μονοκατοικία ή πολυκατοικία, καθώς και το εμβαδόν της κύριας κατοικίας σας.
3. Επιλέγετε αν είστε ιδιοκτήτης ή ένοικος. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να συμπληρώσετε τον Α.Φ.Μ. του ιδιοκτήτη.
4. Συμπληρώνετε το IBAN (βλ.λογαριασμό τραπέζης), στον οποίο θα πιστωθεί το επίδομα.
5. Αποδέχεστε τους σχετικούς όρους.
6. Επιλέγετε υποβολή αίτησης.

Υπενθυμίζεται ότι η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης ξεκίνησε στις 13 Οκτωβρίου και οι αιτήσεις μπορούν να γίνονται μέχρι τις 31 Μαΐου 2018.

 





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.