Aυτά είναι τα SMS που δείχνουν πώς έμπλεξαν το 19χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι μέσω μηνυμάτων που ενισχύουν το σενάριο ότι το 19χρονο μοντέλο χρησιμοποιήθηκε από το κύκλωμα ως δόλωμα.
«Θα ταξιδεύεις δωρεάν από χώρα σε χώρα για να συγκεντρώσεις βίζες» φέρεται να είπαν μέλη του κυκλώματος στην 19χρονη, η οποία συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης.

Από εκεί, όπως φαίνεται, ξεκίνησαν όλα. Η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου από τη Μυτιλήνη βρισκόταν κυριολεκτικά με μία βαλίτσα στο χέρι, ταξιδεύοντας από το Ντουμπάι και την Αίγυπτο μέχρι τη Βραζιλία, την Κύπρο και την Αιθιοπία. Τα μηνύματα που αντάλλαξε με τη φίλη της στη Μυτιλήνη ισχυροποιούν το σενάριο ότι η καλλονή ήταν το τέλειο δόλωμα μιας μεγάλης κομπίνας.

«Θα πάω Αθήνα σε τέσσερις ημέρες και μετά Βραζιλία. Τουρ… Ναι, μόνη μου θα πάω στην Αθήνα. Με αεροπλάνο» γράφει σε φίλης της στη Μυτιλήνη μέσω μηνυμάτων στο Facebook η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Στις 13 Σεπτεμβρίου, όπως έχει πληροφορήσει τη φίλη της, την ώρα που της γράφει βρίσκεται στο Ντουμπάι. «Μου έχουν δώσει ένα μεγάλο φάκελο από την Αθήνα για να βάλουν βίζες από τις χώρα που πέρασα. Για ένα γραφείο είναι», εξηγεί στη φίλη της που τη ρωτάει τι «δουλίτσες» ακριβώς κάνει στις χώρες που επισκέπτεται.

Στις 6 Οκτωβρίου οι δύο φίλες αντάλλασσαν νέα μηνύματα. «Στις 4.15 τα ξημερώματα ταξιδεύω και πάω Αίγυπτο. Μετά την Αίγυπτο, Κύπρο. Κάθομαι τρεις ημέρες και μετά Αθήνα» της γράφει. Η φίλης, η οποία προφανώς έχει απορίες για το τι ακριβώς κάνει σε αυτά τα ταξίδια, την ξαναρωτά: «Και τι πας να κάνεις ακριβώς;» Η Ειρήνη της γράφει: «Στο είχα πει. Να βάλουν σφραγίδες και βίζες σε κάτι έγγραφα και τα γυρνάω στην Αθήνα».

Αυτά είναι κάποια από τα μηνύματα που ανταλλάσσουν στο Facebook οι δύο κοπέλες, στα οποία η 19χρονη περιγράφει ουσιαστικά το πρόγραμμα των συνεχών ταξιδιών της μέσα σε λιγότερο από 15 ημέρες.

Το περιεχόμενο των συνομιλιών είναι τουλάχιστον αποκαλυπτικό ως προς τον τρόπο ζωής που είχε υιοθετήσει η Ειρήνη Μελισσαροπούλου από τη στιγμή που μπήκε στο πλοίο της γραμμής και έφυγε, υποτίθεται, για σπουδές στην Καλαμάτα.
Ο ιερέας που θα «ξεσκεπάσει» τα κυκλώματα ναρκωτικών στο Χονγκ Κονγκ

Ο «Άγιος των φυλακισμένων», όπως τον αποκαλούν, ή κατά κόσμο πατέρας Τζον Γουίδερσπουν, είναι ένας άνθρωπος που τα τελευταία τρία χρόνια ζητά από εκείνους που έγιναν «βαποράκια», για λογαριασμό κυκλωμάτων ναρκωτικών, να αποκαλύψουν πώς έφτασαν στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ «φορτωμένοι» με ναρκωτικά, όπως ανέφερε ρεπορτάζ του ANT1.

Ο Τζον Γούιδερσπουν μόλις έμαθε για τη σύλληψη, στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, του 19χρονου μοντέλου από τη Μυτιλήνη, ενώ είχε ξεκινήσει από την Αιθιοπία, ήξερε από την αρχή ποιος την έχει «στρατολογήσει», ή καλύτερα… ποια!
Όπως ισχυρίζεται ο «Άγιος των φυλακισμένων» πρόκειται για μία γυναίκα που ονομάζεται «Φοίβη», η οποία «στρατολογεί» γυναίκες στην Αντίς Αμπέμπα για να φτάσουν στο Χονγκ Κονγκ «φορτωμένες με ναρκωτικά».

Λίγες ώρες, μάλιστα, αφότου το μοντέλο είχε συλληφθεί, έγραψε στο φόρουμ:

«Η «Φοίβη» συνεχίζει να στρατολογεί γυναίκες στην Αντίς Αμπέμπα (σ.σ. η πρωτεύουσα της Αιθιοπίας) για να τις στέλνει φορτωμένες με ναρκωτικά στο Χονγκ Κονγκ…

Τις τελευταίες ημέρες συνέλαβαν πέντε γυναίκες «βαποράκια» στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Μία από την Κένυα, δύο από την Τανζανία, μία από το Περού και μία από την Ελλάδα. Οι τρεις Νοτιοαφρικανές και η Ελληνίδα (ένα 19χρονο μοντέλο) ήρθαν όλες από την Αντίς Αμπέμπα».
«Ξέρω δυο άτομα στην φυλακή του Χονγκ Κονγκ που στρατολογήθηκαν από την «Φοίβη».

Ξέρω τουλάχιστον δύο! Ενώ υπάρχουν και άλλα άτομα στη φυλακή που την γνωρίζουν! Μάλιστα, ένα από αυτά είναι η γυναίκα που συνελήφθη πριν από λίγες εβδομάδες. Εγώ θα ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι το κορίτσι από την Ελλάδα στρατολογήθηκε από το ίδιο κύκλωμα, το οποίο την έστειλε εδώ όπως και τις άλλες γυναίκες. Υπάρχουν πολλές συμπτώσεις. Πιστεύω πως πρέπει να είναι αλήθεια».

 





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.