Τραύμα από σφαίρα και εκδορές είχε ο φοιτητής που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τον 21χρονο φοιτητή στην Κάλυμνο, ο οποίος αγνοείτο από την περασμένη Κυριακή και εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο φοιτητής έφερε τραύμα από σφαίρα, ενώ έχει εκδορές στο σώμα που σημαίνει ότι μεταφέρθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρός, κάτι που υποδηλώνει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Ο νεαρός φοιτητής βρέθηκε σε κοντινή απόσταση –περίπου 200 μέτρα- από το ποδήλατο που είχε εγκαταλείψει. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρο.
Ο 21χρονος φοιτητής του Πολυτεχνείου εξαφανίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής. Ο Νίκος Χατζηπαύλου είχε μεταβεί στο νησί για να επισκεφθεί τους γονείς του. Το μεσημέρι της Κυριακής είπε στη μητέρα του πως θα πάει μία βόλτα με το ποδήλατο.
Μία γυναίκα τον είδε να αφήνει το ποδήλατό του και να ξεκινά πεζοπορία στο βουνό. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τον είδε κάποιος. Κάτοικος της περιοχής αποκάλυψε πως άκουσε κάποιον να φωνάζει σε βοήθεια, όμως δεν μπόρεσε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό.

 

 

http://www.cnn.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.