Πατέρας βίαζε την κόρη του από 4 ετών: «Καλύτερα από εμένα παρά από ξένο»

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η ιστορία ενός πατέρα από τη Σκωτία που είχε μεταναστεύσει στη Νότια Αφρική, όταν η κόρη του ήταν 10 μηνών, και την βίαζε κατ’ εξακολούθηση από τότε που το κορίτσι ήταν τεσσάρων ετών.

Ο George Donald είχε αρχίσει να κακοποιεί το παιδί του όταν ήταν μόλις δύο ετών και δύο χρόνια αργότερα άρχισε και να τη βιάζει. Ο εφιάλτης του κοριτσιού διήρκεσε μέχρι τα δέκα του χρόνια. Τότε ήταν που η μητέρα της Cordelia ανακάλυψε την κακοποίηση και στράφηκε στην εκκλησία όπου εργαζόταν ο πατέρας ως εθελοντής ηγέτης της νεολαίας. Εκεί, όμως, της είπαν πως δεν επιτρέπεται από την εκκλησιαστική πολιτική να οδηγήσουν έναν χριστιανό αδελφό ενώπιον της δικαιοσύνης ή της αστυνομίας. Της είπαν, επίσης, πως αν η ίδια ήταν καλύτερη γυναίκα, το παιδί της δεν θα είχε κακοποιηθεί!

Τη σοκαριστική αυτή ιστορία αφηγήθηκε σήμερα, στα 40 της χρόνια, η ίδια η Cordelia. Πριν μία εβδομάδα, ο πατέρας της καταδικάστηκε σε επτά χρόνια φυλάκιση για όσα έκανε στο παιδί του, τη δεκαετία του ’80.

«Δεν ήταν πατέρας. Ήταν ένα τέρας που ζούσε στο σπίτι μου, παραμόνευε στις γωνιές και έπαιρνε αυτό που πίστευε ότι ήταν σωστό για εκείνον. Κανένα παιδί δεν πρέπει να περάσει από αυτά τα βασανιστήρια», ανέφερε η Cordelia, η οποία θυμάται τον πατέρα της να της λέει: «καλύτερα για ένα κορίτσι να το πάρει ο πατέρας του παρά ένας ξένος».

Πηγή: Daily Record





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.