Νέα στοιχεία για τη σύλληψη της 19χρονης στο Χονγκ Κονγκ

Σε δεινή θέση βρίσκεται η 19χρονη από τη Μυτιλήνη που συνελήφθη με 2,5 κιλά κοκαΐνης στην τσάντα της, σε έλεγχο στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.
Η νεαρή βρίσκεται αντιμέτωπη με ισόβια ποινή κάθειρξης, ακόμα και με τη θανατική ποινή, καθώς οι νόμοι για τα ναρκωτικά στην Κίνα είναι ιδιαιτέρως αυστηροί.

Οι γονείς της σοκαρισμένοι παρακολουθούν από τη Λέσβο την υπόθεση, την οποία ανακάλυψαν μέσω των Μέσων Ενημέρωσης, αφού είχαν την εντύπωση ότι η κόρη τους βρισκόταν στην Καλαμάτα ως φοιτήτρια σε ΙΕΚ.

 

Την υπόθεση της νεαρής ανέλαβε ο Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα διευκρίνισε ότι, παρά τις προσπάθειές του να επικοινωνήσει μαζί της, αυτό δεν έγινε εφικτό, διότι απαγορεύεται η τηλεφωνική επικοινωνία του δικηγόρου με τον συλληφθέντα.

Από τη στιγμή που μόνο με φυσική παρουσία μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει μαζί της, ο πρόξενος της Ελλάδας συναντάται με την 19χρονη,όπως εξήγησε ο συνήγορός της.

Η κοπέλα βρέθηκε στην Αιθιοπία και από εκεί στο Χονγκ Κονγκ με τα 2,5 κιλά κοκαΐνης στην τσάντα της και προορισμό την Αθήνα.

Σύμφωνα με τον Σ. Κεχαγιόγλου, κάποιο ή κάποια άτομα από την Ελλάδα ήταν που την ενέπλεξαν στο σχέδιο διακίνησης της τεράστιας ποσότητας κοκαΐνης.
«Αυτό το παιδί δεν μπορούσε από μόνο το να γίνει ξαφνικά όλο αυτό το δίκτυο και να καταλήξει με 2,5 κιλά κοκαΐνης στην τσάντα της», τόνισε ο Σάκης Κεχαγιόγλου και συμπλήρωσε πως «η πρώτη ενέργειά μου θα είναι να ζητήσω την άρση του απορρήτου και να διαπιστώσω με ποιον είχε επικοινωνία».
Τραγικές φιγούρες είναι οι γονείς της κοπέλας. Ο πατέρας της μάλιστα είναι αστυνομικός.

Η νεαρή δούλευε σε βενζινάδικο και το όνειρό της ήταν να γίνει μοντέλο.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

 

 

http://www.real.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.