Μαρκόπουλο: Η 17χρονη Μαρίνα δεν πρόλαβε να ζήσει το όνειρό της.

Ένα 17χρονο κορίτσι, γεμάτο δίψα για ζωή. Ένα κορίτσι με έντονη παρουσία στα social media. Ένα κορίτσι που ζούσε το δικό της δράμα αλλά δεν το είχε αποκαλύψει σε κανέναν. Η 17χρονη Μαρίνα έπεσε νεκρή το μεσημέρι του Σαββάτου (14.10.2017) από τα χέρια της ίδιας της της μητέρας, μέσα στο σπίτι τους στο Μαρκόπουλο.

Το επικρατέστερο σενάριο κατά την αστυνομία είναι πως το 17χρονο κορίτσι προσπάθησε να σώσει τη μητέρα του από την αυτοκτονία. Αυτό «μαρτυρούν» τα αμυντικά τραύματα στις παλάμες της. Ειδικά ένα βαθύ κόψιμο που οδηγεί στο συμπέρασμα πως η Μαρίνα προσπάθησε να αρπάξει το μαχαίρι από τα χέρια της μητέρας της.

Η Μαρίνα, αποκαλύπτει φίλη της στο newsit.gr, είχε όνειρο να φύγει για το εξωτερικό. Δεν είχε πει σε κανέναν για το οικογενειακό δράμα που ζούσε. Σήκωνε μόνη το βάρος.

Πως ξεκίνησαν όλα

Η αυτοψία που έκαναν οι αστυνομικοί μέσα στο σπίτι της οικογένειας στο Μαρκόπουλο, έδειξε το δρόμο που ακολούθησαν οι δυο γυναίκες μέχρι την αυλή. Εκεί παίχτηκε η τελευταία πράξη της τραγωδίας.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου. Η 17χρονη Μαρίνα ήταν στο δωμάτιό της. Ο πατέρας της στην αποθήκη έκανε δουλειές. Η μητέρα της, μια γυναίκα με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ήταν σε κατάσταση αμόκ.

Η 54χρονη συνταξιούχος της Ολυμπιακής βρήκε ευκαιρία και κλείδωσε τον σύζυγό της στο υπόγειο του σπιτιού.

Οι πρώτες μεγάλες κηλίδες αίματος εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς σε κεντρικό σημείο του σπιτιού. Στη συνέχεια, το δράμα φαίνεται να «μεταφέρεται» στο δωμάτιο της 17χρονη. Ένα δωμάτιο που έχει και μπαλκόνι.

Μαρκόπουλο
Φωτογραφία Eurokinissi

Μητέρα και κόρη φαίνεται πως πάλεψαν εκεί, με το 17χρονο κορίτσι να πηδά από το μπαλκόνι στην αυλή. Η μητέρα της, σε κατάσταση αμόκ, την ακολούθησε αλλά από το εσωτερικό του σπιτιού.

Η πάλη στην αυλή

Μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές από τον πατέρα της οικογένειας, που κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το χώρο όπου ήταν κλειδωμένος, στην αυλή.

Από την εξέταση του ιατροδικαστή προκύπτει πως η 17χρονη είχε στα χέρια της, κυρίως στις παλάμες, πολλά αμυντικά τραύματα. Έφερε πλήθος χτυπημάτων από το μαχαίρι, τα περισσότερα απ’ αυτά ήταν αμυντικά.

Η μαχαιριά που αποδείχθηκε μοιραία για τη ζωή της ήταν εκείνη στο λαιμό. Υπάρχει όμως κι ένα βαθύ κόψιμο στην παλάμη της. Εκτιμάται, πως προσπάθησε να αρπάξει το μαχαίρι από τα χέρια της μητέρας της. 

Από την πρώτη στιγμή, σχεδόν, το βασικό σενάριο που εξετάζει η αστυνομία είναι να προσπάθησε το κορίτσι να σταματήσει τη μητέρα του από το να αυτοκτονήσει. Και πάνω στην πάλη, η 54χρονη να τραυμάτισε θανάσιμα το παιδί της.

Όταν η γυναίκα κατάλαβε τι είχε συμβεί, αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό με μαχαίρι, ενώ φαίνεται πως έκοψε και τις φλέβες της!

Η οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο σόκαρε την τοπική κοινωνία. Η οικογένεια είχε πρόσφατα μετακομίσει στο σπίτι όπου έγιναν όλα. Κάποιοι γείτονες είπαν πως άκουγαν συχνά καυγάδες. Η 54χρονη μητέρα ακολουθούσε βαριά φαρμακευτική αγωγή και την παρακολουθούσαν δυο ψυχίατροι, οι οποίοι έχουν δώσει ήδη κατάθεση στην αστυνομία. 

Κανείς δεν ήξερε…

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η Μαρίνα δεν ζει πια, οι φίλοι της γέμισαν τα social media με μηνύματα στη μνήμη της. Όλοι μιλούν για ένα κορίτσι που ποτέ δεν αποκάλυψε το δράμα που ζούσε. Που είχε όνειρο να φύγει από το Μαρκόπουλο για να ζήσει στο εξωτερικό. Μαρκόπουλο

«Δεν μας είχε δείξει κάποιο δείγμα πως μπορεί να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα στο σπίτι της με τη μητέρα της», λέει καλή της φίλη στο newsit.gr.

«Έχουμε σοκαριστεί όλοι με τον τρόπο που έφυγε. Ήταν πολύ κρίμα γιατί ήταν ένας άγγελος, ένα κορίτσι γεμάτο ενέργεια με θετική διάθεση», λέει για το κορίτσι που χάθηκε.

«Ήταν ένα άτομο που ήταν μέσα σε όλα, παρόλο που ήταν πάρα πολύ ήσυχη. Δεν είχαμε ακούσει κάτι ούτε στη γειτονιά. Ούτε μας είχε πει η ίδια πως η μητέρα της αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα», σημειώνει το νεαρό κορίτσι. 

Το όνειρο του εξωτερικού

Η ίδια αποκαλύπτει πως η Μαρίνα «μου είχε πει πως θα συνέχιζε τη ζωή της στο εξωτερικό, αυτό ονειρευόταν. Είναι δύσκολη ώρα για εμάς τις φίλες της καθώς δεν μπορούσαμε να γνωρίζουμε τι μπορεί να πέρναγε στο σπίτι της δεν μας είχε πει ποτέ τίποτα». 

Η κατάθεση του πατέρα

Ο πατέρας, στέλεχος μεγάλης τουριστικής εταιρείας, είπε στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα του από το πρωί ήταν σε αμόκ. Όπως χαρακτηριστικά είπε, μονολογούσε πως: «όλα είναι μάταια, εμείς θα φύγουμε απ’ τη ζωή, θα πεθάνουμε. Τι θα κάνουμε την κόρη μας; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε».

Η γυναίκα φαίνεται πως πίστευε ότι θα πεθάνει γρήγορα λόγω κάποιας ανίατης ασθένειας που νόμιζε ότι είχε και φοβόταν ότι η κόρη της θα μείνει μόνη της.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Πηγή:   newsit.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.