«Εσύ την έφαγες» φώναζε η αδελφή στον πατέρα

Σκηνές γκραν γκινιόλ στην κηδεία της Δώρας

 

Η αδερφή της αδικοχαμένης Δώρας άφησε τους πάντες άφωνους κατηγορώντας τον ίδιο της τον πατέρα. «Αν το παιδί είναι αυτή την ώρα στο χώμα είναι εξαιτίας της γυναίκας μου» δήλωσε ο πατέρας

 

Η κηδεία της 32χρονης εφοριακού που δολοφονήθηκε την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου σημαδεύτηκε από δραματικές σκηνές αλλά και μία ακόμα επίθεση της αδερφής της άτυχης κοπέλας προς τον πατέρα της.

Συγκεκριμένα, όταν το φέρετρο πέρασε μπροστά από τον συγκεντρωμένο κόσμο, ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας άρχισε να φωνάζει: «Κόρη μου κορούλα μου, σε έχασα, πιάστε τον δολοφόνο, θα τον κάνω κομμάτια»

Τα λεγόμενα του πατέρα της 32χρονης εφοριακού προκάλεσαν την  οργή της αδελφής της που φώναξε «πάρτε τον από εδώ. Αλήτη, εσύ την έφαγες. Εχεις το θράσος να έρχεσαι στην Εκκλησία;». Αυτή μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που η νεαρή έχει στραφεί εναντίον του πατέρα της.

Συγκεκριμένα, η αδελφή της Δώρας, Κωνσταντίνα, είχε αντιδράσει στις πρώτες δηλώσεις του πατέρα της που στρεφόταν κατά του δολοφόνου και ορκιζόταν ότι θα τον σκοτώσει. Η αδερφή της Δώρας λοιπόν, είχε κοινοποιήσει στο Facebook μια ανάρτηση με τις δηλώσεις του πατέρα της έξω από το νεκροταφείο γράφοντας:

«Αίσχος, φτου σου ξεφτίλα, αυτός δεν είναι πατέρας, είναι τέρας. Χρόνια τώρα δεν είχαμε καμία σχέση και η αδελφή μου πλήρωνε τα χρέη του και βοηθούσε σε όλα στο σπίτι μας».

Λίγο αργότερα, η Κωνσταντίνα Ζέμπερη ξέσπασε στους δημοσιογράφους: «Όποιος και να είναι ορκίζομαι ότι θα τον σκοτώσω»

247289

Την ίδια ώρα, ο πατέρας μιλώντας σε δημοσιογράφους κατηγόρησε ως βασική υπεύθυνη για τον χαμό της κόρης του, την μητέρα της και πρώην γυναίκα του. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Είμαι χάλια. Θέλω να βρω αυτόν που δολοφόνησε το παιδί μου. Το παιδί μου πήρε στα χέρια του μεγάλες υποθέσεις, λίστα Λαγκάρντ και άλλες πολλές. Εσείς, ως δημοσιογράφοι μπορείτε να βοηθήσετε στις έρευνες. Η γυναίκα μου φταίει για όλα. Αν ήμουν εγώ στο σπίτι τα παιδιά θα ήταν ασφαλή, εγώ θα είχα τον έλεγχο. Αν το παιδί είναι αυτή την ώρα στο χώμα είναι εξαιτίας της γυναίκας μου»

 





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.