Αλκίνοος Ιωαννίδης και Γιώργος Καλούδης τραγουδούν για την Πινακοθήκη Βιάννου

 Αλκίνοος Ιωαννίδης και  Γιώργος Καλούδης

5 Αυγούστου, Κερατόκαμπος Βιάννου, θέατρο Κοκόλας, 21.30

Τέχνες του Νότου, ΠΣ Βίγλα, Σωματείο Φίλων Πινακοθήκης Βιάννου, ”Σάββας Πετράκης”

 

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης παρουσιάζει διασκευές τραγουδιών από τους δίσκους και τις συμμετοχές του, όπως και από τον τελευταίο του δίσκο, με τίτλο «Μικρή Βαλίτσα». Η συνεργασία του με τον Γιώργο Καλούδη μετρά αρκετά χρόνια και χιλιάδες χιλιόμετρα. Έχοντας περάσει μέσα από διαφορετικούς ηχητικούς κόσμους, οι δύο μουσικοί διαμόρφωσαν μια κοινή αισθητική με βάση την αυτοσχεδιαστική ελευθερία, τη χαρά της συνύπαρξης και τον σεβασμό στην απλότητα και την ευθύτητα του τραγουδιού. Το ακουστικό αυτό πρόγραμμα δίνει έμφαση στην εσωτερική ένταση, στην ερμηνευτική λεπτομέρεια και στην ευρυχωρία της ησυχίας.

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Φωνή, Κιθάρα, Λαούτο

Γιώργος Καλούδης: Τσέλο, Κρητική Λύρα, Φωνητικά

Βαγγέλης Λάππας: Ηχοληψία

ΟΙ διοργανωτές της συναυλίας του Αλκίνοου Ιωαννίδη και του Γιώργου Καλούδη, για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης αυτής σάς ενημερώνουν για τα εξής:

1. Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα την ημέρα της συναυλίας στην είσοδο του θεάτρου Κοκόλας και θα διαρκέσει έως την εξάντληση των εισιτηρίων, που αντιστοιχούν σε 500 θέσεις καθημένων και 100 ορθίων.

2. Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 15€ για όλους που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τη συναυλία.

3. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ μπορούν να έχουν ΜΟΝΟ τα παιδιά κάτω των 6 χρονών, με προϋπόθεση ότι θα παραμείνουν στις θέσεις των γονέων τους και υπό την επίβλεψή τους.

4. Η είσοδος στο θέατρο θα επιτραπεί στις 8.30 και όχι νωρίτερα, λόγω γενικής πρόβας ήχου των καλλιτεχνών. Μετά τις 9 δεν θα ισχύσουν κρατημένες θέσεις των θεατών, που θα έχουν εισέλθει ήδη στο θέατρο, για φίλους τους που θα έρθουν αργότερα.

 

 

 

 

 

 

 

 





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.