Παλαιόχωρα: Τα τελευταία λόγια του 58χρονου που κατά λάθος σκότωσε ο πατέρας του

Αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες είναι ο πατέρας ο οποίος πυροβόλησε θανάσιμα τον γιό του το βράδυ του Σαββάτου στην Παλαιόχωρα Κρήτης, θεωρώντας πως είναι κλέφτης, ενώ την ίδια ώρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η οικογενειακή τραγωδία.

Ο 85χρονος πατέρας, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, κατηγορείται για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, ένα περίστροφο, δύο κυνηγετικά όπλα και πολεμικό όπλο.
Παράλληλα, συνεχίζουν να αποκαλύπτονται λεπτομέρειες για την οικογενειακή τραγωδία, που συγκλονίζει το πανελλήνιο.
Νέες λεπτομέρειες για την τραγωδία
Το απόγευμα του Σαββάτου ο 58χρονος γιός του δράστη, μαζί με την σύζυγό του και ένα γνωστό τους πήγαν να κάνουν επίσκεψη στο σπίτι του.
Όπως αναφέρει το flashnews.gr, o 58χρονος, πατέρας δύο παιδιών, χτυπούσε επί ώρα την πόρτα όμως ο 85χρονος δεν απαντούσε, καθώς όπως έγινε γνωστό έχει προβλήματα ακοής. Έτσι ο γιός, ανήσυχος, αποφάσισε να μπει από το παράθυρο.
Μπαίνοντας φώναξε στη γυναίκα του:

«Δεν βλέπω τον πατέρα μου». Αυτά ήταν και τα τελευταία του λόγια καθώς ο πατέρας του είχε πάρει την καραμπίνα του τον πυροβόλησε νομίζοντας πως είναι κλέφτης.
Μόλις συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, έπαθε νευρικό κλονισμό και δεν άφηνε κανέναν να πλησιάσει το σπίτι, πυροβολώντας αδιακρίτως.
Υπολογίζεται πως πυροβόλησε πάνω από 100 φορές. Το σοβαρό επεισόδιο έληξε τα ξημερώματα της Κυριακής με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε επέμβαση στο σπίτι. Κατά την διάρκεια της επιχείρησης μάλιστα ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά.
Ο 85χρονος σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση παρελήφθη από ασθενοφόρο και διεκομίσθη αρχικά στο Νοσοκομείο Χανίων και στην συνέχεια στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων.
Η σορός του 58χρονου γιού μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο για να γίνει η νεκροψία – νεκροτομή.

 





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.