Παραδόθηκε ο 54χρονος δράστης

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του φονικού στα Ανώγεια, λίγα 24ωρα μετά από το τραγικό συμβάν και το θάνατο του 23χρονου.

Συμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο για την παράδοση του 54χρονου που φέρεται να είναι ο δράστης του φονικού, μπήκε σε εφαρμογή. Μάλιστα ο κατηγορούμενος, εμφανίστηκε στις Αρχές σε σημείο που επιλέχθηκε με απόλυτη μυστικότητα, προκειμένου να μην υπαρξουν «παρατράγουδα».

Την πρόθεση του να παραδοθεί είχε κάνει γνωστή μεσα από δηλωσεις του ο δικηγόρος του, κ. Κοκοσάλης, ενώ από την πλευρά του 54χρονου, δίδεται μια διαφορετική εκδοχή για του τι συνέβη στο σημείο της μοιραίας συνάντησης με το θυμα.

Οι κάλυκες

Συμφωνα με πληροφορίες κατά την αυτοψία της ΕΛ.ΑΣ στο σημείο όπου εκτυλίχθηκαν όλα, βρέθηκαν διάφορα στοιχεία, τα οποία και θα αξιολογηθουν αναλόγως. Με βαση τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει κάλυκες τριών διαφορετικών μετρημάτων, δηλαδή από διαφορετικά όπλα, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα. Ολα αναμένεται να διελευκανθουν πλήρως μετα τη σύλληψη του 54χρονου

Και όλα αυτά την ώρα που η κατάσταση στα Ανώγεια παραμένει έκρυθμη, με τους συγγενείς του φερόμενου δράστη να έχουν φύγει από το χωριό και να υπαρχουν συζητήσεις γύρω από το ενδεχόμενο,  κάποιοι εξ αυτών να επιστρέψουν πίσω, αν και κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο (ούτε για το επόμενο διάστημα), ως απίθανο

.creteplus.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.