Η Εθνική ομάδα στίβου της Γερμανίας στο Παγκρήτιο Στάδιο για προετοιμασία

Κλιμάκιο της Εθνικής ομάδας στίβου της Γερμανίας θα βρεθεί τον επόμενο μήνα στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο πλαίσιο του προγράμματος αθλητικού προπονητικού τουρισμού που υλοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου, σε συνεργασία με ευρωπαϊκό τουριστικό γραφείο και με την βοήθεια τοπικών ξενοδοχειακών μονάδων.

Συγκεκριμένα, 54 Γερμανοί πρωταθλητές θα έρθουν τον Απρίλιο στο Ηράκλειο προκειμένου να πραγματοποιήσουν προπονήσεις στο Παγκρήτιο, στο οποίο ήδη γίνονται προετοιμασίες για την φιλοξενία τους.

Κατά τη διάρκεια της δεκαήμερης παραμονής τους στην πόλη, ο Δήμος Ηρακλείου προγραμματίζει για τους φιλοξενούμενους, δράσεις  προώθησης της παράδοσης, τού πολιτισμού και της κρητικής διατροφής.

Με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του κλιμακίου της Εθνικής ομάδας στίβου της Γερμανίας, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το Ηράκλειο έχει να κερδίσει πολλά από τον αθλητικό  τουρισμό, καθώς διαθέτει τις εγκαταστάσεις και το ανθρώπινο δυναμικό να αποτελέσει προπονητικό κέντρο διεθνούς επιπέδου.





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.