Ηράκλειο: Βρέθηκαν μετά από 62 χρόνια

Η μία αναζητά τα αδέλφια της που σχεδόν δεν γνώρισε

Μία συγκινητική ανθρώπινη ιστορία η οποία δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα εκείνες που βλέπουμε συχνά σε τηλεοπτικές εκπομπές, είναι αυτή των δύο γυναικών στο Ηράκλειο που συναντήθηκαν μετά από 62χρόνια παρά το γεγονός ότι είναι δύο αδελφών παιδιά. Ακόμη περισσότερο όμως συγκινεί το γεγονός ότι η μία αναζητά τα αδέλφια της που έχει να τα δει από όταν ήταν 7 ετών!

Η ιστορίας της Ειρήνης Τσουπάκη (αριστερά στη φωτογραφία) ξεκινάει από πολύ παλιά. Ο πατέρας της πεθαίνει στα 32 του από ασθένεια που τον ταλαιπωρεί με αποτέλεσμα οι ισορροπίες στην οικογένεια να διαταραχθούν. Η Ειρήνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γεράνι Ρεθύμνου όμως στη συνέχεια η μητέρα της την πήγε στο Γαράζο Ρεθύμνου όπου εκεί έμενε ο αδελφός του άντρα της, δηλαδή ο μπαμπάς της γυναίκας που βρίσκεται δεξιά στη φωτογραφία και που τυχαίνει να έχει το ίδιο όνομα και επίθετο με την πρώτη ξαδέλφη της. 

Ειρηνη Τσουπακη

Οι δύο ξαδέλφες συναντήθηκαν μετά από 62χρονια! Σήμερα η μία αναζητά τα αδέλφια της…

Η Ειρήνη (αριστερά) γίνεται 7 ετών και η μητέρα της αποφασίζει να την φέρει στο Ηράκλειο και να την βάλει σε ορφανοτροφείο του Πόρου όπου εκεί θα ζήσει μέχρι τα 18 της χρόνια! Δυστυχώς όμως, η μητέρα της μαζί με τα δύο αδέλφια της, ένα αγοράκι που το έλεγαν Νίκο και ένα κοροτσάκι, εξαφανίστηκαν από τη ζωή της. Εκείνη όμως δεν το έβαλε κάτω και 62 χρόνια μετά…συνεχίζει να τους αναζητά με το παράπονο και την πίκρα ενός ανθρώπου που σχεδόν δεν γνώρισε τα αδέλφια του. Τη φωτογραφία ανέβασε ο Γιάννης Βρέντζος, συγγενής της Ειρήνης και το ekriti ήρθε σε επικοινωνία μαζί του για περισσότερες λεπτομέρειες τις οποίες διαβάσατε παραπάνω.

Γιώργος Ι. Παπαδάκης

.ekriti





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.