12χρονη μετέδωσε live την αυτοκτονία της στο Facebook και το βίντεο έγινε viral

H αστυνομία αδυνατεί να σταματήσει την αναπαραγωγή του- Το κορίτσι υπέφερε από κατάθλιψη γιατί την κακοποιούσε σεξουαλικά συγγενής της

Ενα τρομακτικό βίντεο που έγινε viral δείχνει ζωντανά την αυτοκτονία ενός 12χρονου κοριτσιού και η αστυνομία λέει πως δεν μπορεί να κάνει κάτι για να σταματήσει την αναπαραγωγή του.

Η Katelyn Nicole Davis, από το Cedartown της Τζόρτζια μετέδωσε live την αυτοκτονία της στο Facebook στις 30 Δεκεμβρίου. Το νεαρό κορίτσι είχε προαναγγείλει πως θα βάλει τέλος στη ζωή του επειδή συγγενής της την κακοποιούσε σεξουαλικά και εκείνη δεν άντεχε να ζει άλλο. Το άτυχο κορίτσι κρεμάστηκε στην αυλή του σπιτιού του.

Το βίντεο εξακολουθεί στο Διαδίκτυο καθώς όπως λέει η αστυνομία αδυνατεί να σταματήσει την αναπαραγωγή του.

Η αστυνομία έσπευσε στο σπίτι της Katelyn Nicole για να την σώσει αλλά όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Το βίντεο το οποίο τελειώνει με το κρέμασμα του κοριτσιού από ένα δέντρο έχει διάρκεια 20 λεπτών. Σύμφωνα με τις αρχές η 12χρονη είχε ανεβάσει στις 27 Δεκεμβρίου βίντεο στο οποίο έλεγε πως θα αυτοκτονούσε και περιέφραφε με κάθε λεπτομέρεια τον εφιάλτη που ζούσε από τον συγγενή της.

«Με χτυπάει με μια ζώνη και κάθε φορά προσπαθεί να με βιάσει. Όταν του είπα να σταματήσει να είναι τόσο “ανώμαλος μπροστά στα μικρότερα αδέρφια μου”, εκείνος της απάντησε “άντε να κρεμαστείς”», λέει η κοπέλα.

Σε άλλη της ανάρτηση αναφέρει πως υποφέρει από κατάθλιψη και αναζητά μέσω Διαδικτύου τρόπους για να αυτοκτονήσει. Τελειώνοντας ζητάει συμβουλές για το πώς θα μπορέσει να αντιμετωπίσει την κατάθλιψή της.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του συγγενή αλλά και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το κορίτσι έβαλε τέλος στη ζωή του.

www.protothema.gr

 





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.