Ξεκίνησαν οι εργασίες στον Kόλπο του Δερματά

Σε αυτοψία στις εργασίες αποκατάστασης του Κόλπου του Δερματά, οι οποίες ξεκίνησαν αυτή την εβδομάδα, προέβη το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους, Τεχνικών Έργων κ. Γιάννη Αναστασάκη και Χωροταξικού Σχεδιασμού και Πολεοδομίας κ. Γιάννη Ρασούλη.

Ο στόχος είναι, όπως επανέλαβε ο Δήμαρχος, οι εργασίες να ολοκληρωθούν πριν το καλοκαίρι, ούτως ώστε και η ασφάλεια των διερχομένων να διασφαλιστεί αλλά και -σε δεύτερο στάδιο – να προχωρήσει η διαδικασία της προσάμμωσης που θα μετατρέψει τον κόλπο του Δερματά σε μια παραλία όπου θα μπορούν να κολυμπούν οι Ηρακλειώτες.

Η σύμβαση για το έργο «Αντιδιαβρωτική Προστασία του κόλπου του Δερματά»  ανάμεσα στον Δήμο Ηρακλείου και τον ανάδοχο υπεγράφη στις 15 Δεκεμβρίου του 2016 και  η δαπάνη του έργου που ανέρχεται στο ποσό των 93.353,03 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ)  θα καλυφθεί από πιστώσεις του Δήμου.

 

ghgh

 

ghgh

 

ghgh





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.