Αποκαλύψεις στη δολοφονία του 39χρονου – Οι κάμερες πρόδωσαν τον συνέταιρο

Ο συνέταιρος του 39χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ φέρεται να είναι ένας εκ των δραστών που εμπλέκονται στην άγρια δολοφονία που έχει συγκλονίσει το νησί.

Αν και ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση δολοφονίας καταδεικνύοντας μάλιστα άλλο άτομο ως δράστη, οι κάμερες πρόδωσαν το συνέταιρο, ο οποίος φαίνεται σε διάφορα σημεία της διαδρομής προς τη Ρογδιά να οδηγεί το αυτοκίνητο του 39χρονου.

Οι αρχές είχαν προχωρήσει στη σύλληψή του για άλλες υποθέσεις πριν μάλιστα ολοκληρωθεί η έρευνα προκειμένου να τον έχουν υπό κράτηση.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται και η φίλη του συνεταίρου η οποία επίσης αρνείται τη συμμετοχή της στην υπόθεση, αν και οι κάμερες δείχνουν πως αφού ο συνέταιρος “ξεφορτώθηκε” το πτώμα του 39χρονου, στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό της.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν το άτομο που δείχνει ως δράστη ο συέταιρος αλλά και μια ακόμη γυναίκα.

Όλες αυτές τις ημέρες μαζί με την φίλη του έπαιζαν …θέατρο. Το γεγονός ότι συνελήφθη πριν τρεις ημέρες για καταδικαστικές αποφάσεις δεν ήταν τυχαίο και ήταν ένας καλό τρόπος για την ΕΛ.ΑΣ να τον έχει υπό κράτηση μέχρι την στιγμή που θα έφθαναν οι απαντήσεις που ήθελε στην διάθεση της





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.