Monadikospiti.gr: Εδώ θα βρεις τα ωραιότερα χειροποίητα δώρα!

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και όλοι αναζητούμε τα δώρα που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας – δώρα που να είναι όχι μόνο οικονομικά αλλά και ιδιαίτερα! Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.monadikospiti.gr που συνεργάζεται με Έλληνες καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα, συγκέντρωσε μοναδικές προτάσεις για τα φετινά σου δώρα εμπνευσμένες από την ελληνική παράδοση – αξίζει να τις δεις!

Πρωτότυπα στολίδια ζωγραφισμένα στο χέρι, σπάτουλες και πιατέλες για τα γιορτινά γλυκά καθώς και τα πιο όμορφα χειροποίητα γούρια που έχεις δει είναι όλα συγκεντρωμένα στην ηλεκτρονική βιτρίνα του! Μάλιστα, χάρη στις υπέροχες φωτογραφίες του, τα αντικείμενα είναι σαν να τα πιάνεις στα χέρια σου!

Δες το υπέροχο χάλκινο γούρι εδώ: https://www.monadikospiti.gr/item/11640/

Από την συλλογή ξεχωρίσαμε τις υπέροχες σπάτουλες: μοναδικά ζωγραφισμένες στο χέρι είναι το τέλειο δώρο για τις φετινές γιορτές καθώς, ας μην ξεχνάμε, είναι η εποχή που τα γλυκά και η βασιλόπιτα έχουν την τιμητική τους! Και το σημαντικότερο: χάρη στην ιδιαίτερη ζωγραφική τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλο τον χειμώνα, όχι μόνο τις γιορτές!

Δες την πρωτότυπη σπάτουλα εδώ: https://www.monadikospiti.gr/item/11358/

Η παραγγελία στο www.monadikospiti.gr είναι εύκολη και ολοκληρώνεται με 3 βήματα ηλεκτρονικά στο περιβάλλον του www.monadikospiti.gr ή τηλεφωνικά στο 211-8008795! Όπως πάντα, ό,τι και αν παραγγείλεις θα σου έρθει στην πόρτα σου γρήγορα και όμορφα συσκευασμένο έτοιμο να το χαρίσεις!

 





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.