Τραγικές συμπτώσεις για την νεκρή της έκρηξης στην Πλατεία Βικτωρίας

Μία 42χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών ηλικίας 12 και 9 ετών, έχασε τη ζωή της από την έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης σε ταχυφαγείο στην Πλατεία Βικτωρίας. Τραγικό παιχνίδι της μοίρας το γεγονός ότι σήμερα ήταν ημέρα των γενεθλίων του 12χρονου παιδιού της.

Πρόκειται για την λογίστρια του ταχυφαγείου η οποία βρισκόταν στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή.

Η 42χρονη πήγαινε μία φορά το μήνα στο κατάστημα προκειμένου να κάνει κάποιο έλεγχο στα βιβλία. Το γραφείο της βρισκόταν δίπλα από τον χώρο στον οποίο σημειώθηκε η έκρηξη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί αν ο θάνατός της οφείλεται σε τραυματισμό από θραύσματα ή από αναθυμιάσεις από τους πυκνούς καπνούς που κάλυψαν το ταχυφαγείο.

Από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στο υπόγειο του καταστήματος τραυματίστηκαν ακόμη 5 εργαζόμενοι, ένας εξ αυτών νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

“Βομβαρδισμένο τοπίο” θυμίζει η περιοχή γύρω από το ταχυφαγείο αφού η έκρηξη προκάλεσε σοβαρές καταστροφές σε παρακείμενα καταστήματα, στη στάση του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου καθώς και αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

Η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 9:25 στην διασταύρωση της Γ΄ Σεπτεμβρίου με την οδό Χέυδεν, την ώρα που συνεργείο ψυκτικών εκτελούσε επισκευαστικές εργασίες στο υπόγειο του καταστήματος.

Πιθανολογείται ότι την ώρα των εργασιών κάποιος από τους ψυκτικούς έκοψε κατά λάθος κάποιο σωλήνα φυσικού αερίου και όταν κατάλαβε το λάθος του άρχισε να τρέχει μέσα στο υπόγειο και να φωνάζει σε όλους να το εγκαταλείψουν. Δυστυχώς η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε α βγει.

Τεχνικοί της Επιχείρησης Αερίου Αττικής βρέθηκαν στο κατάστημα για να διαπιστώσουν αν υπήρχε σύνδεση στο δίκτυο κι αν σχετίζεται με την έκρηξη. Πληροφορίες απο την ΕΠΑ αναφέρουν ότι απο το καλοκαίρι του 2016 δεν υπήρχε καν μετρητής φυσικού αερίου στο κατάστημα, καθώς ήδη απο μήνες νωρίτερα είχε διακοπεί η κατανάλωση αερίου απο το κατάστημα μέσω του δικτύου της εταιρείας.

Ανακοίνωση της εταιρίας για το τραγικό συμβάν

“Με βαθιά οδύνη στην εταιρία  Everfood A.E., διαχειρίστρια εταιρεία του καταστήματος everest  στην πλατεία Βικτωρίας, βιώνουμε την απώλεια συναδέλφου, μετά από έκρηξη το πρωί, κατά τη διάρκεια εργασιών συνεργείου ψυκτικών.

Το τραγικό θύμα, η  Βασιλική Παραστατίδου, εργάζονταν δεκαπέντε χρόνια στην εταιρεία και θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας ως υπόδειγμα εργαζόμενου, συζύγου και μητέρας.

Η διοίκηση της εταιρίας, όλο το προσωπικό και οι συνεργάτες είναι συγκλονισμένοι καθώς συμμερίζονται τον πόνο των οικείων της και δηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένειά της.

Επίσης η εταιρεία δηλώνει ότι θα προσφέρει κάθε συμπαράσταση στους τραυματίες και εύχεται σε όλους πλήρη ανάρρωση το ταχύτερο δυνατόν.

Η διοίκηση της εταιρίας από την πρώτη στιγμή του θλιβερού συμβάντος έχει προσφέρει στην πυροσβεστική και τις άλλες υπηρεσίες και αρχές κάθε αναγκαία συνδρομή και δηλώνει ότι θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στην πλήρη διαλεύκανση των αιτίων του τραγικού αυτού γεγονότος.”

.

.

antenna





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.