Το Goodpoint.gr βραβεύτηκε! (ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ & ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ)

Το Goodpoint.gr, “ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ & ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ” , έλαβε (στις 9 Δεκεμβρίου 2016) τη διάκριση BRONZE στην κατηγορία Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες (e-services) στα δημοφιλή ετήσια βραβεία για τις καλύτερες υπηρεσίες και πρακτικές ηλεκτρονικού εμπορίου, τα Lighthouse e-volution awards 2017!

Το Goodpoint.gr είναι μια νέα διαδικτυακή υπηρεσία εύρεσης και προώθησης αγαθών. Απευθύνεται στον πρωτογενή τομέα και βοηθάει τον Έλληνα παραγωγό ή συνεταιρισμό/ομάδα παραγωγών να προβάλει και να προωθήσει τα προϊόντα του.

Η κοινότητα του Goodpoint.gr αποτελείται απο αγοραστές(απλούς καταναλωτές, επιχειρήσεις εστίασης κτλ.), εμπόρους, γεωπόνους και προμηθευτές αγροτικού εξοπλισμού, αλλά και με άλλους παραγωγούς και συνεταιρισμούς/ομάδες παραγωγών απο διάφορους τομείς οπως Γεωργούς, Κτηνοτρόφους, Μελισσοκόμους και Ιχθυοκαλλιεργητές-Αλιευτές ή άλλους παραγωγούς αγροτικών προϊόντων.

Μέσω του site οι αγοραστές μπορούν να αναζητήσουν στοχευμένα και να επιλέξουν τα καλύτερα Ελληνικά προϊόντα απευθείας από τον παραγωγό χωρίς μεσάζοντες διατηρώντας την επιλογή των προϊόντων και την επικοινωνία ηλεκτρονικά.
Επίσης οι προμηθευτές (γεωπόνοι, μεταφορείς, συσκευαστές προϊόντων ή πάροχοι άλλου είδους υπηρεσιών σε παραγωγούς) μπορούν να αναζητήσουν και να επιλέξουν τους παραγωγούς που θέλουν να διαθέσουν τις υπηρεσίες τους.

Στόχος του Goodpoint.gr είναι να προσφέρει ένα εναλλακτικό κανάλι παρουσίασης και διάθεσης των Ελληνικών προϊόντων και τη δυνατότητα να έρθουν τα μέλη του σε επαφή με άλλους παραγωγούς, αγοραστές, εμπόρους, προμηθευτές ή άλλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα, δημιουργώντας νέες συνέργειες και επεκτείνοντας έτσι το δίκτυο συνεργασιών και επικοινωνίας τους.

goodpoint_farm_logo

.

evolution_awards_2016





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.