Τι απαντά ο Κώστας Ζουράρις μετά τον σάλο που προκάλεσε το σχόλιό του για τα ελληνικά νησιά

Δεν ανακαλεί όσα είπε για τα ελληνικά νησιά κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις, ο οποίος μίλησε σχετικά στον REAL FM και τον Κώστα Στραβελάκη.

Ο κ. Ζουράρις ερωτηθείς συγκεκριμένα σχετικά με τη δήλωσή του ότι «και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει. Τα νησιά θα τα ξαναπαίρνουμε πάντοτε. Τη γλώσσα έχει σημασία να μην μας πάρουν» παραδέχθηκε ότι πράγματι το είπε και πρόσθεσε ότι «στον Αριστοτέλη αυτό λέγεται σχήμα καθ’ υπερβολή».

Όταν ρωτήθηκε γιατί έκανε αυτή τη δήλωση ισχυρίστηκε ότι «το σχήμα καθ’ υπερβολή του Αριστοτέλη το έκανα για να δείξω τη γελοιότητα των απαιτήσεων των Τούρκων», αλλά και τη «μηδαμινότητα των επιχειρημάτων πολλών ατόμων στην Ελλάδα που πιστεύουν ότι υπάρχει πραγματική απειλή. Υπάρχει εμφύλιος σπαραγμός στην Τουρκία και παρατεταμένη κρίση. Φοβούνται στην Τουρκία να απογειώσουν αεροσκάφος γιατί υπάρχει περίπτωση να μην γυρίσει»

Διαβάστε επίσης: Ζουράρις: Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν είναι κάτι σπουδαίο

Ζουράρις: Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν είναι κάτι σπουδαίο





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.