Πως σκότωσε τον πολωνό οδηγό της νταλίκας ο μακελάρης του Βερολίνου

Ο 37χρονος πολωνός οδηγός της νταλίκας έδωσε μάχη για να σωθεί από τα χέρια του δράστη της αποτρόπαιας επίθεσης στην αγορά του Βερολίνου.

 

Στη δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία του Πολωνού οδηγού του φορτηγού που παρέσυρε μέχρι θανάτου 12 ανθρώπους σε χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο.

Ο 37χρονος Λούκας Ούρμπαν ήταν ο άνδρας που ξεκίνησε από την Πολωνία για να μεταφέρει ατσάλι στο Βερολίνο αλλά, άγνωστο ακόμη πως, απήχθη (κατά τα φαινόμενα) από τον δράστη ή τους δράστες του μακελειού στη Γερμανία.

Βρέθηκε νεκρός στη θέση του συνοδηγού, έφερε τραύματα από σφαίρες και μαχαίρι και υπάρχουν ενδείξεις ότι προηγήθηκε πάλη με τον δολοφόνο του 

Οι γερμανικές αρχές του έδειξαν φωτογραφίες του νεκρού ξαδέρφου του και του ζήτησαν να τον αναγνωρίσει. «Το πρόσωπό του ήταν πρησμένο και ματωμένο. Ήταν ξεκάθαρο πως πάλεψε για τη ζωή του», είπε ο Ζουφάφσκι μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο TVN.

 

Ο Λούκας Βάζικ, διευθυντής της εταιρίας, περιέγραψε τον Ούρμπαν σαν ένα καλό, ήσυχο και ειλικρινή άνθρωπο, που ήταν αφοσιωμένος στη δουλειά του. «Πιστεύω ότι δεν θα εγκατέλειπε το όχημα και θα το υπερασπιζόταν ως το τέλος αν δεχόταν επίθεση», είπε ο Βάσικ μιλώντας στο δημόσιο κανάλι της Πολωνίας, TVP.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.