Αποχώρησαν από το λιμάνι οι αγρότες. Θα επιστρέψουν αύριο

Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται οι αγρότες της Κρήτης εν αναμονή της απόφασης για τον απόπλου πλοίου ασφαλείας από το λιμάνι του Ηρακλείου για την μεταφορά των προϊόντων τους , που είναι φορτωμένα σε 120 φορτηγά, με φόντο την απεργία της ΠΝΟ.

Οι αγρότες εγκατέλειψαν μεν το λιμάνι  αλλά  εναποθέτουν τις ελπίδες τους στο ότι το πρωί θα βρεθεί λύση είτε με την βοήθεια της ΠΝΟ είτε με το «πράσινο φως» από τον Υπουργό Ναυτιλίας για το πλοίο ασφαλείας.

Αύριο ,στις 13.30 το μεσημέρι, έχει προγραμματιστεί συνάντηση στο γραφείο του Υπουργού Π.Κουρουμπλή, με τη συμμετοχή δημάρχων, περιφερειάρχη  και εκπροσώπων αγροτών, προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα τους.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης ύστερα από σύσκεψη που είχε με αντιπροσωπεία των αγροτών δήλωσε πως μέχρι αύριο το πρωί πρέπει να έχει βρεθεί μία λύση για τους παραγωγούς που ελπίζουν για το εισόδημα τους ώστε να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους.

inotos





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.