Η Τουρκία εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία για τις ΗΠΑ!

Η τουρκική κυβέρνηση ζήτησε από τους υπηκόους της που διαμένουν ή σκοπεύουν να επισκεφθούν τις ΗΠΑ να βρίσκονται σε επαγρύπνηση εξαιτίας της «κοινωνικής έντασης» και των διαδηλώσεων που πυροδότησε η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.

Την ώρα που αρκετές χώρε του πλανήτη έχουν εκδώσει ταξιδιωτικές οδηγίες για τους υπηκόους τους που σκοπεύουν να επισκεφθούν την Τουρκία, λόγω των συνεχών αναταραχών, η κυβέρνηση Ερντογάν προχώρησε σε αντίστοιχη κίνηση για τις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, με την ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας, ζητάει από τους υπηκόους της που «διαμένουν στις ΗΠΑ ή σκοπεύουν να επισκεφθούν αυτήν την χώρα να βρίσκονται σε επαγρύπνηση εξαιτίας των κινδύνων που σχετίζονται με τα γεγονότα που βρίσκονται σε εξέλιξη και τις κοινωνικές εντάσεις», μετά την εκλογή Τραμπ.

Οι αρχές της Τουρκίας ζήτησαν από τους πολίτες τους να «μην προσεγγίζουν τις περιοχές όπου οι διαδηλώσεις εντείνονται, να λαμβάνουν μέτρα προφύλαξης και να ενημερώνονται μέσων των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης».

Ακόμη συμπληρώνουν πως υπάρχει «έξαρση, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, των φραστικών ή σωματικών επιθέσεων ξενοφοβικού ή ρατσιστικού χαρακτήρα κατά μήκος των ΗΠΑ».

.koutipandoras.





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.