«Δυστυχώς ο ιδρυτής της Corona δεν μας έκανε εκατομμυριούχους»

Δεν έγιναν κληρονόμοι του ιδρυτή της Corona αλλά παρόλα αυτά δηλώνουν ότι είναι ιδιαίτερα ευγνώμονες στον Antonino Fernández, που ευεργέτησε την πόλη του. 

Εφημερίδες και πρακτορεία από όλο τον κόσμο έγραφαν σήμερα ότι ο δισεκατομμυριούχος Fernández άφησε από δύο εκατομμύρια ευρώ σε κάθε έναν από τους 80 κατοίκους του μικρού ισπανικού χωριού Cerezales del Condado.

«Η ιστορία έχει ξεφύγει…» δήλωσε ένας κάτοικος του χωριού, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι δεν είναι όλοι εκατομμυριούχοι.

Όπως μεταδίδει η ισπανική ιστοσελίδα The Local, που ταξίδεψε στο μικρό χωριό, ο δισεκατομμυριούχος όντως άφησε μεγάλο ποσό στην πόλη αλλά τα χρήματα δεν πήγαν στους κατοίκους. Χρησιμοποιήθηκαν για να κατασκευαστούν πολιτιστικά κέντρα, εκκλησίες αλλά και άλλα σημαντικά έργα.

Και όντως τον κληρονόμησαν μέλη της οικογένειάς του.

«Δυστυχώς, απλώς δεν είναι αλήθεια…» δήλωσε η Lucia Alaejos, κάτοικος της πόλης.

«Κάποιος δεν κατάλαβε και η ιστορία έχει πλέον ξεφύγει» είπε η ίδια. Ο Fernández, που δεν είχε παιδιά, αποδεικνύεται ότι άφησε το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του στις ανιψιές και τους ανιψιούς του –τα παιδιά των 13 αδελφιών του.

«Αρκετοί από αυτούς συνεχίζουν να επισκέπτονται την περιοχή για αρκετούς μήνες κάθε καλοκαίρι, οπότε αυτό είναι πολύ καλό για το χωριό. Το κρατάει ζωντανό… Αλλά οι κάτοικοι δεν παίρνουν μέρος της κληρονομιάς» ξεκαθάρισε η κ. Alaejos.





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.