Τραγικό τέλος για ένα 2χρονο παιδάκι στα Ζωνιανά – Δεν υπήρχε ασθενοφόρο!

Ενα τραγικό περιστατικό ήρθε για να συγκλονίσει την μικρή κοινωνία των Ζωνιανών – Δεν υπήρχε βάρδια οδηγού για να μεταφέρει το παιδάκι στο νοσοκομείο.

Μια μητέρα που επέβαινε στο αυτοκίνητο με τα δύο της παιδιά, κάτω απο αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Απο την σύγκρουση το ενα παιδί,ηλικίας δύο ετών, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ενώ ο ίδιος ο παππούς που έσπευσε στο σημείο μετέφερε το παιδί στο κέντρο υγείας των Ανωγείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κέντρο υγείας υπήρξε ενας πανικός καθώς δεν υπήρχε βάρδια οδηγού ασθενοφόρου για την μεταφορά του στο νοσοκομείο ενώ το κοντινότερο διαθέσιμο ασθενοφόρο ήταν στο Πέραμα.

Ο παππούς του παιδιού, ωστόσο, για να γλιτώσει χρόνο αποφάσισε ο ίδιος να μεταφέρει ο ίδιος το εγγονάκι του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο,ωστόσο ήταν πλεόν αργά για το άτυχο παιδάκι.

Η μητέρα του άτυχου παιδιού υπέστη ορθοπεδικά τραύματα.





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.