Ο πιο απλός & φθηνός τρόπος να κάνετε τον παλιό, αργό υπολογιστή σαν καινούργιο

Μια νέα, έξυπνη συσκευή σωτήρια για εκατοντάδες (ίσως και χιλιάδες) ανθρώπους, που κάνει τις μεγάλες εταιρείες υπολογιστών να μην είναι και πολύ χαρούμενες γι ‘αυτό!

Είναι ο υπολογιστής σας οδυνηρά αργός; Έχετε εξετάσει την αγορά ενός νέου «πιο γρήγορου» υπολογιστή, αλλά η τιμή του ακόμη και η βασική σας κάνει να μαζεύεστε; Υπάρχει ένας φθηνότερος, πιο προσιτός τρόπος για να πάρετε ένα νέο υπολογιστή; (Συμβουλή: δεν υπάρχει – συνεχίστε την ανάγνωση.)

Είναι απίστευτα εκνευριστικό όταν οι υπολογιστές  επιβραδύνουν ή σταματούν να λειτουργούν, φαινομενικά χωρίς λόγο. Και ακόμα και μετά από όλες τις διαγνώσεις, αναβαθμίσεις, και τα χρήματα που δαπανώνται, ο χρόνος αναμονής για την επαναλειτουργία τους με γρήγορους ρυθμούς δεν φαίνεται να τελειώνει . Με αποτέλεσμα, ο υπολογιστής κρατά μόνο για να λειτουργεί πιο αργά, κάθε μέρα που περνάει.

Λοιπόν, ευτυχώς, υπάρχει μια νέα συσκευή που βγήκε πρόσφατα την αγορά και κυριολεκτικά δίνει και πάλι στον παλιό, αργό υπολογιστή σας, αστραπιαία ταχύτητα. Και είναι εξαιρετικά προσιτή στην τιμή!

Ποια είναι; Λέγεται  Xtra-PC και αν έχετε ένα παλιό, αργό υπολογιστή, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Και είναι πιο εύκολο απ ‘όσο νομίζετε!

Το Xtra-PC είναι ένα μικρός δίσκος στο μέγεθος ενός αντίχειρα που μπορείτε απλά να τον συνδέσετε στη θύρα USB του υπολογιστή σας και τον μετατρέπει αμέσως από παλιό και αργό υπολογιστή, σε νέο και γρήγορο. Λειτουργεί σε οποιοδήποτε υπολογιστή (Mac ή Windows) laptop, desktop, και netbooks που βγήκε στην αγορά το 2004 ή αργότερα.

Πώς λειτουργεί;

main

Σούπερ εύκολο! Στην πραγματικότητα, είναι τόσο εύκολο που είναι σαν να χτυπάτε παλαμάκια και βλέπετε τον παλιό σας υπολογιστή μαγικά να μετατρέπεται σε ένα νέο, υπέρ-γρήγορο υπολογιστή που θα θέλατε να έχετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να:

1. Συνδέσετε – Απλά συνδέστε την συσκευή Xtra – στον υπολογιστή σας σε μια θύρα USB, ενώ ο υπολογιστής σας είναι απενεργοποιημένος.

2. Ενεργοποιήστε τον υπολογιστή σας – Επιλέξτε ‘εκκίνηση από USB και μπίνγκο, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

3. Απολαύστε το Νέο PC σας – Σε λιγότερο από 15 λεπτά θα μείνετε συγκλονισμένοι από τη διαφορά στην απόδοση του υπολογιστή σας.

Μπορείτε να τοποθετήσετε το Xtra- PC στον υπολογιστή σας μία φορά και μπορείτε ακόμη και να το χρησιμοποιήσετε σε πολλαπλούς υπολογιστές!

Περιέργως, το Xtra-PC λειτουργεί ακόμα και σε υπολογιστές χωρίς σκληρούς δίσκους!

Επίσης, μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε κάνατε πριν, με το Xtra-PC στον υπολογιστή σας:

•  Να σερφάρετε στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά δίκτυα

•  Να γράψετε και να στείλετε  μηνύματα

•  Να δείτε βίντεο

•  Να παίξετε παιχνίδια

•  Να ψωνίσετε με ασφάλεια από online καταστήματα

Και πολλά άλλα!

Και όλα αυτά με μόνο 24.99 δολάρια (δεν είναι αστείο). Μπορείτε να πάρετε το Xtra-PC απευθείας από την ιστοσελίδα της εταιρείας, καθώς υπάρχουν πολλές απομιμήσεις στην αγορά σήμερα.

Πηγή: penna.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.