Δράμα: «Η μητέρα μου πήγε να καθαρίσει το μπαλκόνι και σκοτώθηκε»

«Αυτές τις καθαριότητες στο μπαλκόνι δεν της έκανε σχεδόν ποτέ» υπογραμμίζει ο μεγαλύτερος από τα 4 παιδιά της οικογένειας

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών ήταν συνταξιούχος και τον περισσότερο χρόνο τον αφιέρωνε στο σπίτι της και την οικογένεια της.

Έτσι λοιπόν το πρωί της περασμένης Τρίτης, η άτυχη γυναίκα αποφάσισε να πάει να καθαρίσει το μπαλκόνι της. Μια δουλειά, που όπως μας είπε ο γιος της δεν συνήθιζε να κάνει. «Αυτές τις καθαριότητες στο μπαλκόνι δεν της έκανε σχεδόν ποτέ» υπογραμμίζει ο μεγαλύτερος από τα 4 παιδιά της οικογένειας.

Κάνεις από την γειτονιά και από το σπίτι δεν έδωσε την παραμικρή σημασία αφού οι νοικοκυρές συνηθίζουν να κάνουν τις καθαριότητες του σπιτιού τους.

Σε μια ανυποψίαστη στιγμή, που η άτυχη γυναίκα δεν υπολόγισε σωστά, έχασε την ισορροπία της και βρέθηκε πεσμένη στο οδόστρωμα κάτω από το μπαλκόνι της ύψους πέντε μέτρων.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα έπεσε με το κεφάλι κάτι που στην συνέχεια αποδείχτηκε μοιραίο για την ίδια.

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε ο άντρας της αφού άκουσε τον χτύπο της πτώσης της και  έτρεξε αμέσως στην σύζυγο του καλώντας το ασθενοφόρο.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατο της.

 

protothema.gr/





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.