Βρέθηκε η 16χρονη που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη!

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της εξαφάνισης της 16χρονης Άννας Τερζίδου από την Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο enikos.gr η 16χρονη πριν από λίγη ώρα παρουσιάστηκε μόνη της στο Τμήμα Ασφάλειας Ηλιούπολης και είναι απολύτως καλά στην υγεία της

Όπως είπε ο πατέρας της ήταν ιδιαίτερα αυταρχικός και αισθανόταν ότι την καταπίεζε.

Η Άννα Τερζίδου είχε εξαφανιστεί στις 8 Σεπτεμβρίου από όπου μένει μαζί με τον πατέρα της.

Η 16χρονη πρόσθεσε ότι δεν έχει σκοπό να μείνει ούτε με τη μητέρα της στην Αθήνα, η οποία είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Αντίθετα κατά το χρονικό διάστημα της εξαφάνισής της φιλοξενούνταν στο σπίτι μιας ξαδέλφης της στην πρωτεύουσα, όπου και επιθυμεί να παραμείνει .

Πλέον την τύχη της 16χρονης θα την καθορίσει η ετυμηγορία του αρμόδιου εισαγγελέα ανηλίκων, ο οποίος καλείται να λάβει υπόψιν και την επιθυμία της νεαρής κοπέλας.

Σε περίπτωση που δεν εγκριθεί η προσωρινή της φιλοξενία από την 35χρονη ξαδέλφη της, τότε η Άννα αναμένεται να μείνει προσωρινά σε κάποιο ίδρυμα ή ξενώνα ανηλίκων, αφού έχει ξεκαθαρίσει στις αρχές ότι δεν θέλει να μείνει με κανέναν από τους γονείς της, αλλά ούτε και με τον μεγαλύτερο αδελφό της , ο οποίος ζει μόνιμα στη Γερμανία και τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, βρίσκεται για διακοπές, στην Ελλάδα.





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.