Γαλατένια και αφράτα, γίνονται εύκολα και ταιριάζουν με όλα: βούτυρο, μέλι, μαρμελάδα, τυρί και ζαμπόν
Ζυμώνω μέχρις ότου η ζύμη να ξεκολλάει από τα χέρια μου. Τη σκεπάζω και την αφήνω να φουσκώσει, ώσπου να διπλασιαστεί σε όγκο.
Μοιράζω τη ζύμη σε 20 ισομεγέθη κομμάτια και τα ζυμώνω ξανά ξεχωριστά. Τους δίνω μακρόστενο σχήμα και τα τοποθετώ σε μια λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα. Αφήνω να φουσκώσουν τα ψωμάκια μέχρι να διπλασιαστούν σε όγκο.
Ψεκάζω με λίγο νερό την επιφάνειά τους και τα ψήνω στον φούρνο, στους 200°C, για 35-45 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθός τους. Τα ψωμάκια είναι έτοιμα όταν χτυπώντας τα ακούγονται «κούφια».
Προαιρετικά, μόλις τα βγάλω από τον φούρνο τα πασπαλίζω με ζάχαρη άχνη, διαλυμένη σε λίγο νερό, για να γυαλίζουν (υλικά για περίπου 20 ψωμάκια).








