Το iPhone 7 ήρθε στην Ελλάδα

Το νέο iPhone κυκλοφορεί σε τέσσερα χρώματα, είναι αδιάβροχο και διατίθεται σε δύο εκδόσεις.

Apple Inc CEO Tim Cook discusses the iPhone during an Apple media event in San Francisco, California, U.S. September 7, 2016. Reuters/Beck Diefenbach

Reuters/Beck Diefenbach

Αναμονή τέλος! Το iPhone 7 και iPhone 7 Plus διατίθενται από σήμερα στην ελληνική αγορά.

Αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν προπαραγγείλει μία από τις νέες συσκευές ενώ άλλοι θα σπεύσουν στα καταστήματα για να κρατήσουν στα χέρια τους το νέο… καμάρι της Apple.

Η κάμερα του iPhone 7 έχει αισθητήρα 12MP, 60% πιο γρήγορο με διάφραγμα 1.8f, ενώ τo iPhone 7 Plus θα έχει 2 κάμερες 12MP. Ο νέος επεξεργαστής εικόνας από την Apple υπόσχεται πολύ βελτιωμένες φωτογραφίες και μεγάλη δυναμική χρωμάτων.

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του νέου iPhone είναι η αντοχή στο νερό χάρη στην πιστοποίηση IPx7. Η IPx7 πιστοποίηση σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει κάτω από ένα μέτρο νερού για 30 λεπτά και να βγει άθικτο.

Επιπλέον, το νέο iPhone 7 έρχεται με στερεοφωνικά ηχεία και βελτιωμένη διάρκεια μπαταρίας. Παράλληλα, η υποδοχή των ακουστικών “έφυγε” και πλέον αυτά συνδέονται μέσω της lightning port.
Οι τιμές, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα ξεκινούν, κατά πάσα πιθανότητα και εφόσον δεν υπάρξουν κάποιες αλλαγές, από τα 799 ευρώ για το iPhone 7 με αποθηκευτικό χώρο 32 GB και θα φθάνουν στα 1199 ευρώ για την πιο ακριβή έκδοση του iPhone 7 Plus με 256 GB.

cnn.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.