Στο Ελληνικό Ινστιτούτο Βυζαντινών Σπουδών της Βενετίας ο Δήμαρχος Ηρακλείου

O Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού κ. Gian Andrea Paolo Garancini, επισκέφθηκε το Ελληνικό Ινστιτούτο Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Σπουδών Βενετίας.

Τον Δήμαρχο υποδέχθηκε θερμά ο Διευθυντής του Ινστιτούτου καθηγητής κ. Γιώργος Πλουμίδης, με τον οποίο συζήτησαν θέματα σχετικά με την αναβίωση της συνεργασίας ανάμεσα στο Ινστιτούτο και τη Βικελαία  Δημοτική Βιβλιοθήκη. Ιδιαιτέρως τους απασχόλησε  ο τομέας  των εκδόσεων,  ένας τομέας ο οποίος κατά το παρελθόν, όταν διευθυντής του Ινστιτούτου ήταν ο αείμνηστος Ηρακλειώτης καθηγητής  Νίκος Παναγιωτάκης, απέδωσε σημαντικά αποτελέσματα.

ghgh

Η συζήτηση θα συνεχιστεί στο περιθώριο του  Διεθνούς Κρητολογικού Συνεδρίου που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο από 21 έως 25 Σεπτεμβρίου, στο οποίο ο κ. Πλουμίδης είναι καλεσμένος και θα παραστεί, εφόσον οι υποχρεώσεις του το επιτρέψουν.





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.