VIDEO: Το έργο του Παπαϊωάννου που πήγε στα Emmy

Η τελετή έναρξης των Ευρωπαϊκών Αγώνων και ο Δημήτρης Παπαϊωάννου με 6 υποψηφιότητες στα βραβεία ΕΜΜΥ. Δείτε τα καλύτερα σημεία του «Origins» εδώ 

Οι αγώνες έγιναν το καλοκαίρι του 2015 στο Μπακού. Η τελετή είχε τον τίτλο «Origins» και αποτέλεσε μια εντυπωσιακή αφήγηση της ιστορίας της χώρας ενώ οι τεχνολογίες που χρησιμοποιήθηκαν έκαναν την παράσταση να θυμίζει παραμύθι επιστημονικής φαντασίας. Τα βραβεία EMMY για την έναρξη της τελετής θα απονεμηθούν την 1η Μαΐου και ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, μαζί με τους Έλληνες συνεργάτες του, είναι υποψήφιοι σε πολλές κατηγορίες.

Στην κατηγορία Σκηνοθεσία, υποψήφιοι είναι ο Δημήτρης Παπαϊωάννου και ο Greg Breakell. Ως βοηθοί σκηνοθέτη, υποψήφιοι είναι οι Τίνα Παπανικολάου και Louise Story. Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου είναι επίσης υποψήφιος για την καλλιτεχνική διεύθυνση, τον σκηνικό σχεδιασμό και τη σκηνική διεύθυνση, μαζί με τον Θανάση Δεμίρη. Στη μουσική διεύθυνση και σύνθεση υποψήφιοι είναι οι Θεόδωρος Κουρεντζής και Βαγγελίνο Κουρετζής. Ο Michael Curry είναι υποψήφιος ως art director και ο Nicholas Mahon ως σχεδιαστής σκηνικών. Τα βραβεία για τα κοστούμια διεκδικούν ο Άγγελος Μέντης Yashi και η Paula Ryan. Η τελετή έναρξης είναι υποψήφια και για τη ζωντανή και ηχογραφημένη μίξη ήχου. με το βραβείο να διεκδικούν για το τελικό αποτέλεσμα Cristian Kaestner, Paul Koemans, Richard Sharrat, Dino Suceska, Scott Willsallen και Justin Arthur.

[Πηγή: www.doctv.gr]





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.