Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Στεφανίδη που ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και τραγούδησε τον εθνικό ύμνο (βίντεο)

Ο εθνικός ύμνος ακούστηκε στο Ολυμπιακό στάδιο του Ρίο για την Κατερίνα Στεφανίδη που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνεςτου Ρίο. Αυτό είναι το έκτο μετάλλιο που κατακτά η  χώρα μας στους 31ουςΟλυμπιακούς Αγώνες….

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε τη πρώτη θέση με άλμα στα 4μ και 85 εκατοστά, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Αμερικανίδα Μόρις με επίσης 4μ και 85 και στη τρίτη θέση την Νεοζηλανδή Ελίζα ΜακΚάρτνεϊ με 4.80μ. Είναι το πρώτο μετάλλιο της χώρας μας στο επί κοντώ στην ιστορία της διοργάνωσης και το 7ο χρυσό. Συνολικά η Ελλάδα έχει στο στίβο 30 μετάλλια, 7 χρυσά, 12 ασημένια και 11 χάλκινα.

Η Κατερίνα Στεφανίδη σημαιοφόρος της Ελλάδας στη Τελετή Λήξης Η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη θα είναι σημαιοφόρος της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 21 Αυγούστου, ξημερώματα Δευτέρας για την Ελλάδα. Η επιλογή προέκυψε έπειτα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Κατερίνας Στεφανίδη και του χρυσού Ολυμπιονίκη της ενόργανης γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια, στο αρχηγείο της ελληνικής αποστολής, παρουσία μελών του αρχηγείου.

 

ΠΗΓΕΣ: ΕΡΤ1, ΑΠΕ-ΜΠΕ…





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.