Ο σύντροφος της δολοφόνου του Κορωπίου τραυμάτισε δύο συγγενείς

Πυροβολισμοί ακούστηκαν μέσα από το σπίτι του 41χρονου άντρα από το Κορωπί, η σύντροφος του οποίου δολοφόνησε χτες την πρώην σύζυγό του και μητέρα δύο εκ των τεσσάρων παιδιών του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από το επεισόδιο τραυματίστηκαν δύο άνθρωποι – ένας άντρας και μια γυναίκα.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 41χρονος, σε κατάσταση αμόκ, πυροβόλησε και τραυμάτισε τον πατέρα και τη σύντροφο της νεαρής δολοφόνου.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Χτες το βράδυ, η 26χρονη σύντροφος του άντρα μαχαίρωσε πέντε φορές την πρώην του μετά από άγριο καυγά γύρω στις 8:30 το βράδυ.

Η άτυχη 35χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου αλλά λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος έχει 2 παιδιά με την πρώην σύζυγό του και άλλα 2 με την νυν.

Η νεαρή γυναίκα έχει συλληφθεί.

 

Ο 41χρονος μίλησε τηλεφωνικά με το protothema.gr. «Έμπλεξα με τα σκ…α. Έμπλεξα», είπε και συνέχισε εμφανώς εκτός εαυτού. «Μου έφαγε τη γυναίκα. Δεν θα μείνει ρουθούνι απόψε. Ας έρθουν χίλια περιπολικά. Την καραμπίνα την έχω στο στόμα του. Όποιος έχει αρ…α ας έρθει».

Σε άλλο σημείο άρχισε να ζητά να μιλήσει στο γιο του: «Φέρτε μου το γιο μου μιλήσω. Κάποιος πρέπει να πληρώσει σήμερα γι’ αυτό.  Μου έφαγε τη γυναίκα, την καλύτερη γυναίκα…»





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.