Θρίλερ στη Γλυφάδα: Προσπάθησαν να απαγάγουν δυο παιδιά με λευκό βαν!

Ένα περιστατικό που δεν το χωρά ανθρώπινος νους έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής στη Γλυφάδα όπου δύο μικρά παιδιά λίγο έλειψε να πέσουν θύματα απαγωγής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, τα παιδιά, ηλικίας εννέα και 12 ετών, προσπάθησαν να περάσουν το πεζοφαναρο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης για να επισκεφτούν τη θεία τους.

AdTech AdΣε κάποιο στενό την ώρα που επιχειρούσαν να περάσουν απέναντι, μια μελαμψή γυναίκα περίπου 55 ετών με μακρύ φουστάνι άρπαξε το ένα στην αγκαλιά της και αμέσως πέρασε δίπλα ένα λευκό βαν με φιμέ τζάμια. Η γυναίκα επιχείρησε να το βάλει μέσα αλλά τόσο το παιδί όσο και ο αδερφός του άρχισαν να φωνάζουν και να χτυπούν την γυναίκα όπως μπορούσαν.

Σε κοντινό σπίτι ένας άνδρας την ώρα που πότιζε, είδε το συμβάν και αμέσως άρχισε να φωνάζει για να τρομάξει τη γυναίκα, ώστε να αφήσει τα παιδιά.

Τελικά η απόπειρα απαγωγής απέτυχε και το λευκό βαν έφυγε με ταχύτητα, αλλά τα μικρά παιδιά άρχισαν να κυνηγούν το αυτοκίνητοφωνάζοντας «αυτό είναι, αυτό είναι» και έφτασαν μέχρι το σπίτι της θείας τους, στην οποία προσπάθησαν να εξηγήσουν τι είχε συμβεί.

Οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ «χτενίζουν» τις περιοχές της Γλυφάδας, της Βάρης, της Αργυρούπολης και της Ηλιούπολης για τους δράστες, ενώ θα χρησιμοποιεί και υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων της Λεωφόρου Βουλιαγμένης.

newsbomb.g





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.