Διακοπές στην Κρήτη η Σαρλίζ Θερόν

Πολύ κοντά μας βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα η πανέμορφη ηθοποιός του Χόλιγουντ Σαρλίζ Θερόν. Η διάσημη ηθοποιός και τα 2 παιδιά της βρίσκονται στην Ελλάδα για διακοπές κάτω από άκρα μυστικότητα, και μένουν σε πολυτελές θέρετρο της Κρήτης.

Η Χολιγουντιανή σταρ έφτασε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου την περασμένη Πέμπτη με πτήση της Aegean και μεταφέρθηκε με πουλμανάκι της Sky service στο νομό Λασιθίου. Όπως γράφουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ήταν χαλαρή και ευδιάθετη, ενώ μαζί της ήταν και δύο μικρά παιδιά της, και μια γυναίκα που μάλλον είναι η νταντά τους.

Φωτο αρχείου
Φωτο αρχείου

Μάλιστα, χθες βράδυ η 41χρονη ηθοποιός εθεάθη να δειπνεί στο εστιατόριο του πολυτελούς ξενοδοχείου Porto Elounda, στο οποίο και διαμένει.

Λέγεται μάλιστα ότι έκανε λογαριασμο ύψους 16.000 ευρώ στο ξενοδοχείο ενώ οι σερβιτόροι που την εξυπηρέτησαν, έκαναν την τύχη τους αφού τους έδινε πουμπουάρ ύψους 300 ευρώ!

Βέβαια, χθες δεν ήταν μια τυχαία μέρα, αφού ήταν τα γενέθλια της Θερόν η οποία συμπλήρωσε τα 41 της χρόνια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται ακόμα μια άφιξη διάσημου ηθοποιού και καλού της φίλου, ο οποίος φαίνεται να είναι το άτομο που της πρότεινε την Κρήτη για ξεκούραση.

 

.thetoc.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.